Tino Paldan on ideavihjeen ensimmäisen varman Vuaran Vinhan ohjissa. Valjakko hakee neljättä peräkkäistä voittoa.
Tino Paldan on ideavihjeen ensimmäisen varman Vuaran Vinhan ohjissa. Valjakko hakee neljättä peräkkäistä voittoa.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Iso Vitonen-ideavihje Forssa: Varmat rivin lopusta – jaossa muhkea bonus

Forssan Iso Vitonen -kierroksen peliehdot ovat mainiot 40 000 euron bonuksen myötä.

Voittoputkea virittelevä Vuaran Vinha kelpaa hyvin varmaksi, vaikka se on yksi kierroksen paljon pelatuista osallistujista. Todella nopea avaaja ottanee voltin vitoseltakin keulapaikan, josta on lähellä johtaa maaliin saakka.

14 hevosen ryhmäajossa kilpaileva Global Chit Chat joutuu haalarihommiin, mutta se ei ole mahtivireiselle tammalle mikään ongelma. Tapio Perttusen suojatti oli viimeksi Vermossa tappiosta huolimatta jättihyvä. Kunhan sen juoksu ei mene hurjan vaikeaksi, pystyy 6-vuotias kiertämään parhaaksi. Perttunen antoi suojatistaan positiiviset tiedot sunnuntai-iltana, ja Global Chit Chat kiehtoo alustavana kakkossuosikkina kovasti.

Rivin pelatuimmalle hevoselle Lightningflashille otetaan kaksi varmistusmerkkiä. Zingaling teki viimeksi Vermossa laukan jälkeen mainion esityksen, ja se hyötyy juostavasta keskipitkästä matkasta. Rosetta Frido juossee joko keulassa tai suosikin takana 2. sisällä, ja se on vähän pelattuna hyvä potintekijämerkki.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Iso Vitonen -ideasysteemi Forssa

Toto5-1: 3, 6, 5, 7 (8, 2)

Toto5-2: 6, 3, 5 (2, 4)

Toto5-3: 6, 5, 1 (4, 7)

Toto5-4: 5 Vuaran Vinha (9, 12)

Toto5-5: 14 Global Chit Chat (1, 13)

4 x 3 x 3 x 1 x 1 = 36 riviä – 18,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Christa Packalen: Golden Fun (3) teki positiivisen aloitusstartin ja meni siitä startista varmasti eteenpäin. Nyt hyvä paikka lähteä ja ehjällä juoksulla pystyy menestymään. Ei muutoksia.

Lähtö 5

Christa Packalen: MAS Flash (4) oli tasainen viimeisimpään starttiin. Sen jälkeen jalkoja huollettiin ja muutenkin sai vähän hengähtää. Treeneissä kaikki ok ja alla yksi kovempi ratahiitti. On pystynyt aina tauolta suorittamaan hyvin joten hyvillä mielin matkaan.

Christa Packalen: Que Tal (8) on ollut asiallinen viimeisimpiin startteihin, mutta taas huono paikka, joten sieltä juoksusta tulee väkisin vähän hankala. Treeneissä kaikki ok, mutta voitto olisi pieni yllätys tuolta paikalta.

Lähtö 7

Ilona Mäkinen: Hades (10) sai ottaa hellekelit rauhassa. Ollut pitkään hyvässä kunnossa ja parantanut montessakin. Odotukset kärkipäähän.

Anssi Nurminen: Joker Boko (13) palaa pitkältä tauolta eikä voi olla parhaimmillaan. Osaa monten, mutta rahasija nyt sopiva tavoite.

Lähtö 9

Anssi Nurminen: Önas Servess (10) on hyvässä vireessä. Lähtöpaikat jatkuvasti kehnot. Tämän takia myös juoksujen vaikea onnistua. Viimeksi eteen lähti jo valmiiksi väsyneitä hevosia ja koitimme sitten edetä niiden sisäpuolelta mutta jäimme pussiin maaliin saakka. Juoksun tuuratessa voi pärjätäkkin.

Lähtö 12

Christa Packalen: Kiikku's Cashier (9) kärsi perjantaina taas kun lähtö viivästyi. Nyt hyvä paikka tälle ja siitä saa ainakin kivan juoksun. Toivotaan reipasta matkavauhtia. Voitto yllättäisi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi