MAS Henri on Kymenlaakso-ajon revanssin mielenkiintoisin pelihevonen. Kouvolassa ohjissa on Ari Moilanen, kun kuvassa kyydissä oleva Santtu Raitala ajaa Bishop Vanitya.
MAS Henri on Kymenlaakso-ajon revanssin mielenkiintoisin pelihevonen. Kouvolassa ohjissa on Ari Moilanen, kun kuvassa kyydissä oleva Santtu Raitala ajaa Bishop Vanitya.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Iso Toto5-ideavihje Kouvola: Haastajalla alkuun

MAS Henri on jäänyt avauskohteessa kakkossuosikiksi kautensa avaavaa Fly By Metä vastaan. Se kelpaa ideavihjeen tukipilariksi.

Kuopio Stakesissa MAS Henri oli karsintavoiton jälkeen finaalin suosikki, mutta veto ei kantanut enää siinä reippaan vauhdin jälkeen maaliin saakka. Kouvolassa lähtöpaikka on uloimpana, mutta viiden hevosen koitoksessa sillä ei ole suurta merkitystä. Ari Moilasen ohjiinsa saava MAS Henri on joka tapauksessa todennäköisin keulahevonen ja siten myös todennäköisin voittaja, sillä matkavauhti tuskin menee ylikovaksi.

Kierroksen suurin suosikki on kolmannen kohteen Condor Bar. Suurin uhka on sisäradan lähtöpaikka, sillä ori ei pystyne pitämään kärkipaikkaa, ja silloin huonoimmassa tapauksessa ongelmat voivat kasaantua. Otetaan keskeltä rataa lujaa avaava Rallston alle 10 prosenttia pelattuna suursuosikin kaveriksi.

Kakkoskohteessa on melko vähän tienaneita suomenhevosia. Kukkarosuon Kossi on selkeä suosikki, mutta sille Vermossa takamatkalta hävinnyt Maijan Arska on varteenotettava haastaja monen muun ohella. Takarivin lähtöpaikka voi olla vain eduksi.

”Välillä Maijan Arska on ollut vähän hätäinen lähtöön”, Mika Rautiainen aloittaa. ”Se tekee kyllä napakan kirin toisten takaa, joten lähtöpaikka voi olla parempi kuin eturivistä, olen siihen tyytyväinen. Starttien myötä oletan hevosen vain petraavan ja petraavan enemmän. Hyvältä se tuntuu, ja odotan menestystä.”

Toto-kupongille tästä linkistä

 

Hevosurheilun Iso Toto5-ideasysteemi Kouvola

Toto5-1: 5 MAS Henri (2, 3)

Toto5-2: 1, 4, 5, 9 (2, 6)

Toto5-3: 1, 4 (3, 2)

Toto5-4: 1, 7, 8 (3, 9)

Toto5-5: 1, 2, 5, 8, 11 (4, 10)

1 x 4 x 2 x 3 x 5 = 120 riviä – 60,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Pia Huusari: Cry For Mamalle (5) tuli viimeksi harvinainen laukka lähtöön, teki sen jälkeen ok juoksun ja ennätyksen. Pystyy totoon jos on taisteluasenne mukana.

Lähtö 4

Tomi Kitunen: Kevinin Tähden (3) kuski sekä valmentaja huononee edellisiin lähtöihin verrattuna. Ajettu yksi hiitti ja oli siinä tosi vakuuttava.

Sari Sikkilä: Ohitellalla (4) ei ravivarustemuutoksia, mutta kaikki kengät luultavasti riisutaan.

Lähtö 10

Jyrki Jauhiainen: Lex Liberty (6) on kunnossa, lähtee lujaa, paikka nyt turhan ulkona, toivottavasti saa paikan parijonosta ja rahaa.

Pia Huusari: I Love You Sisu (12) on tosi kivan tuntuinen hevonen. Ollut meillä vajaa kuukauden verran. Rehti ja kirinyt mukavasti aina maaliin saakka. Ollut Suomessa aina huonoilla paikoilla ja niin nytkin, hyvältä paikalta olisi voinut kolkutella toton tuntumassa, mutta nyt tarvii paljon tuureja tuolta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi