Ivar Journey on Laivakankaan Iso Vitosen ideavarma.
Ivar Journey on Laivakankaan Iso Vitosen ideavarma.Kuva: Mia Mäki-Maunus

Hevosurheilun Iso Toto5 -ideavihje Tornio: Startti alla loistopaikalta vaarallinen

Raviviikko alkaa Tornion Laivakankaan kauden avausraveilla. Iso Toto5 -pelissä on selkeitä suosikkeja, mutta myös muutamia aliarvostettuja ideahevosia löytyy.

Vinnas Oberon ei reilusti yli 40-prosenttisena suosikkina ole erikoistarjouksessa, mutta tuore startti alla se on todennäköinen voittaja. Ainoa kysymysmerkki on uran ensimmäinen autolähtö, mutta mikääån laukkuri Vinnas Oberon ei ole, ja nopeudellaan se saa normaalisti toimiessaan johtopaikan. Torstaina Bodenissa se eteni keulaan loppukaarteeseen mentäessä, mutta alla oli jo matkalla otettu spurtti, ja yksi kilpakumppani tuli maalisuoralla ohitse. Nyt Vinnas Oberon vetänee maaliin saakka.

Toinen tukipilari otetaan päätöskohteeseen. Ivar Journey palasi Bodeniin tauolta ja oli aivan hyvä kolmas, vaikka kärkipari karkasikin siltä vauhdikkaassa lopetuksessa. Nyt todennäköinen juoksupaikka on huonoimmillaan johtavan kannassa, mikäli Cover Prince pääsee kiihdytyksessä rinnalta edelle.

Tammadivisioonakarsintaan haetaan yllätystä, ja rivin suurin suosikki Hissun Turbo varmistetaan lupaavan avauskisan tauolta tehneellä Koverilla. Se saa nopeana avaajana alussa etua.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Iso Toto5-ideasysteemi Tornio

Toto5-1: 7 Vinnas Oberon (2, 1)

Toto5-2: 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 14 (2, 11)

Toto5-3: 2, 3 (1, 5)

Toto5-4: 9, 10 (4, 6)

Toto5-5: 1 Ivar Journey (2, 6)

1 x 8 x 2 x 2 x 1 = 32 riviä – 16,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Kari Alapekkala: Pastor Demon (5) on ollut meillä parisen kuukautta. Treenattu reippaasti vastuskärryillä ja pari ratahiittiä ajettu 25-vauhtia.Katsotaan mitä tekee startissa.

Juha-Pekka Koivu: Enge Villeen (8) kannattaa suhtautua varauksella hevosen erikoisen luonteen vuoksi, vaikka Jukka-Pekka Niskanen taitavana ohjastajana tekikin heti sinunkaupat "Pylkkäsen" kanssa. Kunto ok hevosella.

Lähtö 3

Sara Kurkinen: Chevy To The Levy (8) vaatii napakan hyvän radan. Ylivieskassa ei viimeksi ollut ja huumoria ei riittänyt kurassa rämpimiseen, muutoin tuntu hyvältä ja ravasi hyvin.

Lähtö 8

Sara Kurkinen: One Touchille (5) Ylivieskan erittäin pehmeä rata ei sopinut. Edellisen startin voi unohtaa. Hyvällä juoksulla pystyy korkealle.

Lähtö 9

Teuvo Särkelä: Sisunautti (6) on ollut perustreenissä viimeisen kuukauden, ja sen vuoksi ei vielä parhainmillaan. Mutta parempi kuin kahteen edelliseen starttiin, kun ei tarvitse enää hokkakenkiä.

Lähtö 10

Kari Alapekkala: Cover Prince (2) teki viimeksi hyvän esityksen ja oli loistavan tuntuinen muutenkin. Varaa jäi jonkin verran. Hyvältä lähtöpaikalta uskotaan hyvään suoritukseen. Voittomatsiin.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi