Backwood's Brandon on todennäköisenä keulahevosena ideavihjeen varmavalinta.
Backwood's Brandon on todennäköisenä keulahevosena ideavihjeen varmavalinta.Kuva: Mia Mäki-Maunus

Hevosurheilun Iso Toto5 -ideavihje Oulu: Haastajan varaan

Oulun ravien siirrosta Rovaniemen Mäntyvaaraan ilmoitettiin jo perjantaina, ja ravit ajetaan asiallisella jääpolanneradalla, mikä on hyvä asia. Kun suuri osa hevosista oli kuitenkin tulossa Oulun eteläpuolelta, matka piteni monella merkittävästi. Sen takia poisjääntejä pelkästään Toto5-kohteissa on 25, ja niissä kilpailee yhteensä vain 30 hevosta.

Isompaa ideaa pieniin lähtöihin on hankala löytää, mutta 40 000 euron bonuksen myötä parin suosikin pettäessä voitto-osuus nousee kuitenkin satasiin.

Jättisuosikki Jaqueline Sisun peliprosentit Toto5-2:ssa olivat iltapäivällä 76, mikä on hieman liikaa. Selkeästi paras varmistus on liian vähälle huomiolle jäänyt Even Johnny, jolla on tuore startti perjantailta.-Se pilasi tuolloin laukkaan viimeisellä takasuoralla mutta tuli vielä asiallisesti maaliin. Vastus Kaustisella oli huomattavasti tasokkaampi kuin nyt, joten viiden tuntumassa olevissa peliprosenteissa on nousuvaraa.

Varmana kokeillaan kolmannen kohteen kakkossuosikki Backwood’s Brandonia, jolla on talviradoilta hyvät näytöt. Nopea avaaja on poisjääntien jälkeen kolmosradalla ja painuu keulaan hallitsemaan tapahtumia. Pelisuosikki Visual Alert joutuu tekemään kirikierroksella työt rinnalla, mikä saattaa olla ratkaisevaa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Iso Toto5 -ideasysteemi Oulu

Toto5-1: 3, 1, 5, 6, 7 (3, 1)

Toto5-2: 2, 3 (10, 5)

Toto5-3: 7 Backwood’s Brandon (3, 1)

Toto5-4: 2, 1 (12, 4)

Toto5-5: 5, 1 (10, 6)

5 x 2 x 1 x 2 x 2 = 40 riviä – 20,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 6

Reima Kuisla: Bubble Effelle (1) obersekki ja pohjalliset edessä.

Lähtö 10

Kari Alapekkala: Cover Princen (10) juoksupaikkka viimeksi johtavan rinnalla oli liian vaativa.Tuntunut treeneissä mainiolta. Yritetään kiriä lopussa kärkimatsiin.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi