Mielenkiintoinen raviviikko menossa

Mielenkiintoinen raviviikko menossa

Lappeen Kavioliiga-ravit lauantaina ja Prix d'Amerique sunnuntaina. Siinä viikon urheilulliset kohokohdat. Pelillistä näkemystä kotimaan ja Ruotsin raveihin saa tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä.

Torstai on 7 oikein -lehden uusi ilmestymispäivä. Tänään tilaajille tulleessa 52-sivuisessa lehdessä on käsiohjelmasivut sekä vihjeet ja tallikommentit kotimaahan kaikkiaan seitsemiin raveihin torstaista ensi keskiviikkoon.

Ruotsin pääpelien kohdelistat lehdestä löytyvät torstaista maanantaihin. Maanantaita lukuun ottamatta lehdessä on nyt normaalit käsiohjelmasivut. Vihjeet löytyvät lauantain Halmstadin mielenkiintoiselle Toto75-kierrokselle, jossa Unique Creation on yksi avainhevosista.

Sunnuntain Grand Slam 75 ajetaan Bodenissa, ja mukana on runsaasti suomalaishevosia. Peliaika GS75:een päättyy klo 16.00.

Reilua tuntia myöhemmin Pariisin Vincennesissä ajetaan talven suurin kilpailu Prix d'Amerique miljoonan euron palkintopotilla. TotoTV:ssä on sunnuntaina asiantuntijalähetys Vincennesin raveista klo 15 - 18.

7 oikein -raviviikko alkaa Jyväskylän yhdeksän lähdön Toto5-raveilla. Perjantairavit ovat Turun Metsämäessä.

Kavioliiga suuntaa tällä viikolla Etelä-Karjalaan Lappeenrantaan, jossa sääennusteen mukaan ravataan normaalissa talvikelissä.

Toto4-ravit sunnuntaina ovat Kouvolassa, ja tammikuun viimeinen Euro Toto4-rivi ratkeaa Kuopiossa. Bonusrahaa maanantaina on taas jaossa 40 000 euroa.

Tiistain Toto5-ravit ovat jälleen Teivossa, ja 7 oikein -viikko päättyy Vermon 11 lähdön Toto65-kisoihin.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa printtilehden ilmestymispäivää edeltävänä iltana klo 19. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Näköislehteen lisätään lauantaiaamuisin tallikommentteja lauantain 75- sekä alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi