Perinteikkäitä suurkisoja ja eksoottisia totoravi-isäntiä

Perinteikkäitä suurkisoja ja eksoottisia totoravi-isäntiä

68-sivuinen 7 oikein -lehti ilmestyy keskiviikkona ja kattaa ravien käsiohjelmat, tallikommentit ja totovihjeet kaikkiin kotimaan kisoihin keskiviikosta tiistaihin.Ruotsin raveista lehdestä löytyvät kaikki pääravit sunnuntaihin saakka. Vihjeet naapurimaan osalta tarjoillaan keskiviikon ja lauantain kierroksille.

Torstain Killerillä lähdetään karsimaan suomenhevosia 20.8. ajettavaan derbyyn. Jyväskylässä paikasta finaaliin kisaa 20 viisivuotiasta. Karsintalähtöjä on kaksi, joista loppukilpailuun etenee kuusi parasta kummastakin.

Ravien neljäntenä lähtönä ajettavassa ensimmäisessä karsinnassa V.G. Voitto erottuu suosikiksi. Heti perään ravattavassa toisessa karsinnassa nähdään tasaväkinen kaksikko, Pro ja Fransson.

Toto75-kierrosta isännöivä Teivo tarjoaa huippulähtöjä. Lauantaina ratkaistaan niin lämminveristen suurmestaruusajon 26 000 euron ykköspalkinnon voittaja kuin tammakriteriumin 24 000 euron voittaja. 7 oikein ennakoi usein yllätyksiäkin tarjonneesta tammakriteriumista vauhtijuoksua. Lue vihjeet 7 oikein -lehdestä, jonka näköislehti ilmestyy luettavaksi jo tänä iltana.

Suurmestaruusajon suosikiksi lehti nostaa ykkösradalta spurttaavan Global Withdrawlin. Suur-Hollassa ja St Michelissä menestyneeltä Run For Royaltylta on lupa odottaa hyvää esitystä myös Teivossa, kun se lähtee Exclusive Matterin poisjäännin myötä kakkosradalta.

Lauantaina pelataan Mikkelin raveja Savonlinnassa, jossa on voimassa kapean radan säännöt rajatuilla hevosmäärillä. Sunnuntaina ravataan Kittilän Kaukosessa, jossa rata on niin ikään kapea ja 800 metrin mittainen.

Ota ravikaveriksi tuhti kotimaan ravien tietopaketti.

Millaisissa merkeissä viime viikon ravikierros juostiin? Entä mitä kirjataan tipsivihkoon tulevia startteja varten? Lue myö nostot - priimukset ja pettymykset menneistä totoraveista.

Näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi