Piece Of Hero on ideavihjeen varmavalinta. Ruuna on kolmossuosikkina mielenkiintoinen pelikohde.
Piece Of Hero on ideavihjeen varmavalinta. Ruuna on kolmossuosikkina mielenkiintoinen pelikohde.Kuva: Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Vetolaput siivittävät voittoon

Ideavihjeessä varmistetaan avauskohteessa kilpaileva kierroksen suursuosikki Evert Knows huolella. Varmavalinnaksi kohoaa perjantain kilpailuun mielenkiintoisen varustemuutoksen kokeva kotiradan Piece Of Hero, joka on alustavassa pelijakaumassa jäänyt haastajan rooliin.

Kovatasoisissa tehtävissä kilpaillut varmamme on esittänyt aivan mukavaa virettä, vaikka täysosumia ei ole tällä kaudella irronnutkaan. Kouvolassa Piece Of Hero sai hyvän juoksun toisessa ulkona, mistä tuli 11-vauhtisessa lopetuksessa mukavasti maaliin saakka. Viimekertainen heikko sijoitus meni täysin juoksunkulun piikkiin. Piece Of Hero jäi toiselle ilman selkää, mistä huumori ei riittänyt maaliin saakka.

Illan kilpailuun ideavarmallemme lisätään ensimmäistä kertaa sen uralla vetolaput, joilla haetaan loppukiriin lisää tehoja. Hyvältä sisäradan lähtöpaikalta on tällä kertaa tarjolla selkäjuoksu sisäradalla kärjen takana. Pienessä lähdössä kiritiloja päätöspuolikkaalla löytynee, ja uskomme Juha Utalan valmennettavan spurttaavan maalisuoralla kauden avausvoittoon.

Tästä kupongille

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 3, 5, 1, 2, 6, 11 (12, 7)

Toto5-2: 6, 2, 7, 10, 8 (5, 3)

Toto5-3: 1, 12, 2 (11, 8)

Toto5-4: 3 Piece Of Hero (5, 9)

Toto5-5: 2, 3 (12, 10)

6 x 5 x 3 x 1 x 2 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Anne Eve: Ecarte (1) jatkaa samassa kunnossa kuin viime juoksuissa, joissa on ollut huonoa tuuria juoksunkulun suhteen.

Lähtö 5

Christa Packalén: Hermione (11) oli viimeksi jo huomattavasti parempi, tuli juosten maaliin, mutta juoksu meni vaan hankalaksi. Taas ikävä paikka, mutta jos juoksunkulussa olisi tuuria niin en ylläty, vaikka vähän pärjäisi.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi