Tapio Perttusen valmentama ja Emmi Liskin hoitama Callela Alfa pystyy kotiradalla voittoon.
Tapio Perttusen valmentama ja Emmi Liskin hoitama Callela Alfa pystyy kotiradalla voittoon.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Haastavasta lähtöpaikasta huolimatta

Ideavihjeessä kaikki kierroksen suuret prosenttirohmut on suuren rahan toiveessa varmistettu. Täyden luottamuksen saa tulosriviään kovavireisempi Callela Alfa, jonka uskomme kolmannen rivin lähtöpaikasta huolimatta kiertävän kauden avausvoittoon.

Viime vuoden derbyfinalisti on kilpaillut koko kauden ajan kovatasoisissa tehtävissä. Jokimaalla se oli huhtikuussa mukana Sähönen Cupin tasokkaassa finaalissa, ja heti seuraavassa kilpailussa se jyräsi 75-lähdössä hänniltä urheasti kakkoseksi. Viimeiset 700 metriä pitkällä matkalla sujuivat komeasti aikaan 13,8. Toukokuun kilpailuissa oli molemmissa rata 12, mistä ruuna on jyrännyt edelleen vahvasti maaliin saakka.

Kotiradalla 15 hevosen autolähdössä vastus on aikaisempaa selvästi helpompi. Jos Tapio Perttusen suojatti saa edetä kirivaiheessa vetävissä selissä aina loppukurviin asti, niin uskomme sen jyräävän Jokimaan pitkällä maalisuoralla ohi kaikkien vastustajien.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 4, 7, 3, 2, 5, 1, 6 (9, 10)

Toto5-2: 15 Callela Alfa (4, 1)

Toto5-3: 12, 1, 9 (4, 2)

Toto5-4: 10, 1, 9, 4, 2 (5, 6)

Toto5-5: 10, 12 (2, 3)

7 x 1 x 3 x 5 x 2 = 210 riviä – 21,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Christa Packalen: Ze On Alma (6) palasi viimeksi tauolta ja oli kyllä odotettua laiskempi. Nyt laitetaan kokolaput ja toivotaan että ne toisi terävyyttä tammaan. Treenaa kyllä hyvän tuntuisesti.

Lähtö 6

Jenna Pitkänen: Oxalis Tooma (6) tarvitsee varmasti starttia alle. Haetaan ehjää reissua ja tyhjentämättä tammaa. Katseet tulevaisuudessa. Tutustutaan.

Lähtö 8

Pia Huusari: Dhaki Jet (2) teki Kouvolaan ja Forssaan hyvät esitykset. Viimeksi jäi turhan kauas ja tuhlasi lähdön uusintaan jonkun verran pateja + painoi matkallakin liikaa. Välissä huollettu ja kotona ollut täynnä tarmoa. Jos normaali niin pystyy kamppailemaan korkeelle.

Christa Packalen: Kiikku's Cashierille (8) sattui taas huono lähtöpaikka ja menestyminen on sieltä hankalaa. Toivotaan nättiä juoksua ja kovaa matkavauhtia niin sitten voisi olla mahdollisuus edes jotain saada.

Lähtö 9

Kimmo Lampinen: Dramaqueen Garden (10) on ollut hyvä kaikissa starteissaan ja tuntuu menevän koko ajan eteenpäin joka startista. Lähtö on taas tosi hyvätasoinen ja takamatkalta tarvitaan tuuriakin menestykseen. Tamma on kuitenkin tehnyt starteissa erinomaisia lopetuksia ja toivottavasti tulee taas monesta ohi viimeisellä puolikkaalla. Totosija on tavoitteena, mutta voittokaan ei yllättäisi. Ei merkittäviä varustemuutoksia suunnitelmissa.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi