Emma E. on Porin Toto5-kierroksen suurin suosikki.
Emma E. on Porin Toto5-kierroksen suurin suosikki.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Täsmävarmistuksia suosikeille

Porin yllätysherkkä Toto5-rivi sisältää pari kiinnostavaa pelivalintaa.

Perjantaina uransa 2000. voiton metsästystä jatkavalla Niko Jokelalla on T5-kohteissa neljä ajokkia, joista Kari Lehtosen valmentama Capriccio D’Amore on peliprosenttejaan potentiaalisempi voittaja – etenkin, jos sen onnistuu nyt päästä johtopaikalle.

Toissa kerralla Oulussa Capriccio D’Amore avasi reippaasti, mutta jäi roikkumaan kolmannelle radalle alkumatkan 12,0-vauhdeissa. Lopulta keulaan edennyt ruuna kamppaili reippaan matkavauhdin jälkeen rehdisti toiseksi, sillä Interlude Fermin hyökkäykseen sillä ei ollut lopussa vastata. Viimeksi Killerillä se avasi sisäradalta kovaa, mutta laukkasi keulasta ensimmäiseen kurviin. Sen jälkeen ruuna jäi vetämään toista rataa, mikä oli lopulta liikaa.

Toisen T5-kohteen suurin suosikki Emma E. varmistetaan Markku Niemisen tallin Rosetta Fridolla, joka jatkaa varmassa vireessä ja pääsee matkaan lähes ihanteellisista asemista. Viimeksi kolmevuotias oli hyvä kakkonen keulasta voittaneen Yosemite Samin tuntumassa. 

Toto-kupongille tästä linkistä

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Pori

Toto5-1: 6, 11, 2 (7, 1)

Toto5-2: 7, 4 (5)

Toto5-3: 9, 3, 7, 6, 8, 5, 1, 2, 4, 11 (10, 12)

Toto5-4: 12, 11, 5 (9, 6)

Toto5-5: 5, 4 (7, 2)

3 x 2 x 10 x 3 x 2 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Tuomo Ojanperä: Calla Corona Photo (3) lähti viimeksi auton takaa huonosti ja jäi hännille, mistä teki ok suorituksen. Volttilähtö sujuu varmasti paremmin ja onnistuneella pystyy kärjen tuntumaan.

Lähtö 4

Niina Tapani: Juicemanin (10) jäähyväiset kilparadoille.

Kimmo Ahola: Thai Profitin (11) kaksi viimeistä starttia ollut pettymys, ei saa kaikkea irti jääpolanteella.

Lähtö 5

Ilona Mäkinen: Dodii (8) on mennyt hyvin viime aikoina. Rokotettiin viime startin jälkeen ja ollut siten kevyemmällä. Nyt huono lähtöpaikka, ja todennäköisesti luotetaan loppukiriin. Laput jätetään pois, kun laukkasi niiden takia viimeksi kärrylähdössä.

Lähtö 10

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (8) ollut volttilähdössä viimeksi uransa ensimmäisessä lähdössä, nyt toki selästä käsin. Jos volttikuviot luonaa ja pääsee ravilla matkaan, pystyy pärjäämään. Kunnossa on.

Lähtö 11

Arna Ruohomäki: Stocks Ax (4) on sairastellut, jonka takia kilpailutus ollut katkonaista. Jälleen tullaan tauolta, mutta odotan hevosen pitävän tasonsa ja kamppailemaan totosijoista. Voitto tuntuu hankalalta, sillä hevonen ei ole täysin ymmärtänyt kilpailemisen ideaa, vaan ”hengailee” mukana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi