Harri Koivunen on kolmannen kohteen suosikin, idearivin varman Wiirun ohjissa.
Harri Koivunen on kolmannen kohteen suosikin, idearivin varman Wiirun ohjissa.Kuva: Jarno Unkuri

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Talven teräkunto kantaa pitkälle

Illan T5-pelistä löytyy hyviä alipelattuja hakuja. Rivin varmaksi luotetaan kirikykyinen Wiiru, joka saa nyt iskeä pienen paalun takaa.

Keskimmäinen T5-kohde on ennakkoon pitkälti kahden kauppa. Viime starteissa totosijoja kerännyt ja jatkuvasti hyviä otteita esittänyt Villiheikki voittaa kuitenkin harvoin. Sitä voitontahtoisemmin ratkaisuhetkillä on esiintynyt Wiiru, vaikka viikko sitten Porissa kyvykäs ruuna jäi maltillisen matkavauhdin jälkeen toiseksi keulasta pitänyttä Tähen Lohtua vastaan. Toisesta ulkoa puolikkaan 26,8-kyytiä kirinyt Wiiru saavutti maalisuoralla keulahevosta ja erkani lopulta tämän kanssa omille teilleen. Sen kisan jälkeen Pasi Teinin käsiin siirtyneen ruunan tehtävä näyttää Turussa sopivalta voittoon asti.

Avauskohteessa keulavoittoa jahtaavan New Grove Waylonin varmistukseksi nostetaan nyt aliarvostetuksi jäänyt Bombard, joka palasi viimeksi hyvin ottein pikkutauolta ja terävöitynee yhä tähän. Sen sijaan maltillisten taustakommenttien saattelemana Suomessa aloittava Dartboard ei mahdu systeemiin.

Dartboardin kanssa meillä on lähinnä tutustumisreissu, eikä mitään suuria odotuksia ole”, Liisa Ihamuotila kertoo. ”Kotona hevonen tuntuu ihan hyvältä, ja lähdetään katsomaan, minkälainen heppa sitten on ja mitä se startissa esittää."

"Dartboard tuli syyskuun puolella Maria Törnqvistilta. En edes tiedä, onko sillä aiemmin hokeilla kilpailutilanteessa ajettu, mutta treenien perusteella hokit tuntuvat sille sopivan. Olli (Koivunen) ajoi Dartboardilla yhden hiitin toissa viikolla ja sanoi, että hyvältä tuntui.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 2, 9 (5, 1)

Toto5-2: 3, 1, 8, 4, 6 (2, 9)

Toto5-3: 4 Wiiru (6, 10)

Toto5-4: 1, 11, 3, 7, 12 (2, 9)

Toto5-5: 2, 1, 7, 9, 3 (5, 8)

2 x 5 x 1 x 5 x 5 = 250 riviä – 25,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi