Olli-Pekka Holopainen on Runaway Ninan ohjissa.
Olli-Pekka Holopainen on Runaway Ninan ohjissa.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Rohkean ideavarman varaan

Jokimaan Toto5-kierros näyttää ennakkoon kovin selväpiirteiseltä, joten vaarana on, että voitto-osuus jää varsin vaatimattomaksi. Ideavihjeessä pusketaan rohkeasti valtavirtaa vastaan varmistamalla prosenttirohmut ja rivin ainoa varma on toisessa kohteessa kilpaileva kykyhevonen Runaway Nina.

Välivuoden jälkeen Runaway Nina aloitti toukokuussa kahdella vahvalla esityksellä. Molemmissa kilpailuissa tamma meni täyden matkan 14-vauhtia läpi, mutta keskikesällä se ei ollut enää parhaimmillaan ja jäikin latautumistauolle. Marraskuussa palasi jälleen radoille ja aloittikin sijoitustaan paremmalla esityksellä kirimällä toivottomista asemista rehdisti päätyyn asti.

Mainion statistiikan omaava tamma on sekavaa tulosriviään paljon vaarallisempi. Vaikka lähtöpaikka on haastava, uskomme kovankirisen menijän kohoavan taistoon lähdön voitosta.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 4, 5, 10, 7, 9 (6, 8)

Toto5-2: 12 Runaway Nina (7, 2)

Toto5-3: 2, 11, 10, 6, 5 (12, 1)

Toto5-4: 8, 10, 5, 2 (9, 6)

Toto5-5: 4, 5, 1, 3 (7)

5 x 1 x 5 x 4 x 4 = 400 riviä – 40,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Christa Packalen: Sealed Lipsin (6) ajettavuudessa oli viimeksi lopussa pieniä ongelmia ja yritetään avittaa niitä tähän starttiin varusteilla. Lähtee voltista reippaasti liikkeelle, ja pyritään että saisi kivan juoksun ja tulisi juosten maaliin.

Lähtö 5

Emma Väre: Scorpion Comery (2) oli viimekso vino eikä juoksupaikkakaan suosinut, sen jälkeen huollettiin ja viimeistelyissä oli taas oikeenlaista menoa. Paikka on hyvä ja hokit on nyt olleet alla kauemmin kuin ennen viime starttia.

Lähtö 9

Christa Packalen: Centodieci (8) oli viimeksi jostain syystä koko matkan omissa maailmoissa. Treeneissä kaikki hyvin, mutta paikka on taas huono. Jos suorittaa silleen, kun pitäisi niin pystyy pärjäämään. Selkä juoksulla on tehnyt parhaimmat juoksut.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi