Pysy kartalla ravimaailmassa

Pysy kartalla ravimaailmassa

Keskiviikko on 7 oikein -päivä. Uusin lehti on ilmestynyt tilaajille ja lehtipisteisiin. Ota se avuksesi totopottien metsästykseen. 64-sivuinen lehti kattaa ravien käsiohjelmat, tallikommentit ja totovihjeet kaikkiin kotimaan kisoihin keskiviikosta tiistaihin.

Lauantainen Toto75-rivi ratkaistaan Mikkelissä. Etelä-Savon vauhtiovaalille palaa myös rataennätyshevonen Next Direction ja on avoimessa ryhmässä avainhevosia. Timo Hulkkosen valmentama ja Iikka Nurmosen ohjastama ruuna starttaa radalta kolme. Se saa vierelleen nelosradalle hienossa vireessä kilpailevan Le Gros Billin. Luvassa lienee tiukka kiihdytys.

Tänään keskiviikkona ravataan tutusti Vermon Toto65-ravit. Tapahtumaa värittää kokelasohjastajien EM-kilpailu, jossa Suomea edustaa Riku M Lindgren. Alle 25-vuotiaat, enintään 100 voittoa urallaan ajaneet ohjastaja ajavat illalla neljä osalähtöä, joista kerättyjen pisteiden mukaan EM-tittelin osoite selvitetään.

Porissa karsitaan perjantaina St. Legerin ja Satakunta-ajon finaaleihin. Molemmista ajetaan kaksi karsintalähtöä. St. Legerin suursuosikit Magical Princess ja An-Dorra eivät kohtaa karsintalähdöissä toisiaan. Satakunta-ajon karsintoihin ennakkosuosikkeina lähtevien V.G. Voiton ja Siirin Valtsun tehtävää haastavoittaa 60 metrin takamatka.

Kaustisella ajetaan maanantaina muun mualla Special-karsinnat ja -finaali 3000 euron ykköspalkinnolla. Tiistaina Kuopion Toto5-kierroksen päälähtönä on 3-vuotiaiden Varsakunkku-finaali, jossa vielä urallaan tappiottomat Hentun Liisa ja Farak kohtaavat ensimmäistä kertaa.

Lehdestä löytyy käsiohjelmatiedot myös naapurimaan pääraveihin keskiviikosta sunnuntaihin. Vihjeet tarjoillaan keskiviikon ja lauantain kierroksille. Lauantain 75-kierroksella on tarjolla jackpotissa lähes 1,9 miljoonaa euroa.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi