Ravigaalaa kohti

Ravigaalaa kohti

Lauantaina Lahdessa vietetään Ravigaalaa. Ennen sitä ajetaan Jokimaalla hienotasoiset Kavioliiga-ravit, joissa peliä vauhdittaa mukava jackpot. Vihjeet ja tallikommentit löytyvät sekä painetusta 7 oikein -lehdestä että näköislehdestä.

Torstai on ollut vuoden alusta lähtien 7 oikein -lehden ilmestymispäivä. Tänään ilmestyneessä 48-sivuisessa lehdessä on käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit kotimaahan torstain Kouvolan Toto5-raveista aina ensi viikon keskiviikon Vermon Toto65-kisoihin.

Ruotsin pelikohteisiin on tarjolla ATG:n pelilistoja päivän pääpeliin torstaista sunnuntaihin. Maanantain Axevallan ravien ilmoittautuminen oli poikkeuksellisesti vasta eilen keskiviikkona, joten niiden lähtölistat eivät ehtineet lehteen.

7 oikein -raviviikko alkaa Kouvolan Toto5-raveilla. Perjantaina ravataan Kuopion Sorsasalossa. Lauantaina Lahden Jokimaalla ajetaan hyvätasoiset Kavioliiga-ravit, ja illalla Sibeliustalolla vietetään Ravigaalaa.

Sunnuntain Toto4-ravit ovat Seinäjoella, ja maanantaina Oulussa ratkeaa Euro Toto4 -rivi.

Tiistain Toto5-ravit ovat tutusti Teivossa, ja 7 oikein -viikko päättyy Vermon Toto65-raveihin.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa printtilehden ilmestymispäivää edeltävänä iltana klo 19. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Näköislehteen lisätään lauantaiaamuna tallikommentteja lauantain 75- sekä alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi