Velvet Gold on sunnuntain Toto75-kierroksen ideavarma. Peliaika päättyy 4. lähdön starttiin noin klo 17.15.
Velvet Gold on sunnuntain Toto75-kierroksen ideavarma. Peliaika päättyy 4. lähdön starttiin noin klo 17.15.Kuva: Kirsi Kantokoski

Hevosurheilun Toto75-ideavihje Mikkeli: Tuurit kääntyvät

Sunnuntaina on ylimääräinen Toto75-kierros 50 000 euron jackpotin maustamana. Ideavihjeessä lähdetään hakemaan osumaa tammalähdön ideavarmalla.

EL Indeed on toki todennäköisin voittaja avauskohteessa ja oikea suosikki, mutta ero peliprosenteissa ei pitäisi olla lähellekään näin suuri kuin alkuiltapäivän pelijakauma (70 – 24) näyttää. Velvet Gold kohtasi EL Indeedin St. Legerissä ja olisi paremmilla tuureilla voinut lyödäkin tämän. EL Indeedille ei sisäradan lähtöpaikka välttämättä ole ongelmaton, ja Velvet Gold pystyy haastamaan suosikin, mikäli tämä ei pääse suoraan keulaan.

Ker Miel ja Arctic Dexpress riittänevät kakkoskohteeseen, kun suosikkikaksikon kovimmat haastajat joutuivat takariviin.

Kylmäverilähtöön (Toto75-3) täytyy laittaa reilusti hevosia, sillä Cirillan juoksu ulkoradalta voi mennä vaikeaksi.

Global Withdrawl palaa pitkältä tauolta, mutta harjoitusotteet ovat olleet siksi lupaavat, että ruuna on avoimen ryhmän selvä perushevonen. Kurri Jari Boko on ainoa, joka pystyy haastamaan, vaikka mailin matka ei sille etu olekaan.

Myös seuraavassa kohteessa taukohevosilla on iso rooli. Black Crystalin lähtöpaikka parani kahden poisjäännin myötä, ja juoksu onnistunee. Kotiradan Wizard Waynen näytöt ovat toissa vuodelta, eivätkä taustavoimat odota siltä vielä suuria. Quadriofoglio on luokaltaan niin hyvä, että kolmevuotias kannattaa ottaa mukaan kaikkiin peleihin, vaikka voitosta onkin aikaa.

Viime juoksuissa häikäissyt Birger (Toto75-6) on kierroksen todennäköisin voittaja, vaikka 75-finaalisankarin sarjat nousevatkin vauhdilla ja olosuhteet ovat nyt erilaiset kuin Vermossa viime kerralla. Loistopaikan saanut Matteus Kevätön ei kuitenkaan ole väheksyttävä vastustaja, ja se otetaan mukaan ideavihjeeseen.

Päätöskohteessakin riittää kaksi hevosta. Chased on ollut voitoissaan loistava ja voitti rata-arvonnan Williamsburgia vastaan, joten se on perusteltu suosikki.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Mikkeli

Toto75-1: 4 Velvet Gold (1, 5)

Toto75-2: 4, 6 (10, 11)

Toto75-3: 8, 5, 1, 2, 6, 10 (12, 11)

Toto75-4: 3, 4 (1, 5)

Toto75-5: 7, 5, 8, 10, 1, 2 (3, 9)

Toto75-6: 5, 1 (12, 9)

Toto75-7: 4, 8 (10, 7)

1 x 2 x 6 x 2 x 6 x 2 x 2= 576 riviä – 28,80 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Marko Heikari: Manta (6) on tauluaan parempi. Tauolta paluussa juoksu meni täysin mönkään tamman jäädessä liian kauas selissä, mutta se tuli tilaa lopulta saatuaan hyvällä tyylillä ja kovaa maaliin.

Zinnea Own sai viimeksi tarvitsemansa juoksun vapaalta radalta ja pystyi sen jälkeen tekemään oman juoksun, voittaen lopulta varmasti. Tamma on edelleen epävarma muiden takaa, koska se on todella arka radasta lentävälle materiaalille.

Lähtö 3

Marko Heikari: Kunnaan Estelle (3) yllätti viimeksi positiivisesti suoraan tauolta. Nyt tehtävä kovenee ja vaikka tamma varmasti parantaa saatuaan startin alle, voi menestyminen olla tänään vaikeaa. Laukan vaara on edelleen vahvasti läsnä.

Lähtö 5

Marko Heikari: Indiana Miss Lucky (12) ei pystynyt pärjäämään viimeksi johtavan rinnalta ja sijoitus jäi vaisuksi. Hevonen oli kuitenkin muuten paremman oloinen kuin sitä ennen Vermossa. Kokeillaan tähän starttiin ensimmäistä kertaa vetohuppuja, kuitenkin niin, että korviin jää pumpulit. Tamma on juossut tähän asti korvat täysin tukittuna.

Lähtö 10

Tino Lindgren: Chased (4) tuntuu että mennyt vain eteenpäin. Jos on oma itsensä niin tekee parhaansa. Koitetaan vedettäviä huppuja ekan kerran.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi