Suomalaisyllättäjillä jättipotit Ruotsista Suomeen, Teivossa laukesi Takuupotti
Kitzune G.G. yllätti ruotsalaiset T75-pelaajat pahanpäiväisesti. Peliprosentti oli vain 0,5:n luokkaa.Arkistokuva: Anu Leppänen

Suomalaisyllättäjillä jättipotit Ruotsista Suomeen, Teivossa laukesi Takuupotti

Kyösti Lindgrenin valmentaman Kitzune G.G:n ja Janita Luttusen Torpa Pålin yllätysvoitot Skellefteån T75-kierroksella nostivat täysosumien arvon 558 054 euroon. Suomalaispelaajille osui kaksi täysosumaa.

Nettipelaaja Seinäjoelta oli rakentanut kierrokselle 108 euron hajoituspelin ja jakanut sen seitsemän osuuden porukkapeliksi. Alavoittoineen peliin osui 567 228 euron täysosuma.

Voittopelin taitavalla tekijällä oli yksi osuus ja hän voitti 81 172 euroa. Muut 81 172 euron voitot menivät nettipelaajalle Vantaalle, nettipelaajalle Seinäjoelle, nettipelaajalle Kotkaan, nettipelaajalle Tampereelle, nettipelaajalle Nokialle ja nettipelaajalle Porvooseen.

Toinen Skellefteån Toto75-kierroksen suomalaistäysosumista meni helsinkiläiselle nettipelaajalle, joka oli pelannut kierrokselle 190,25 euron hajoituspelin. Hänen voittopottinsa oli alavoittoineen 566 030 euroa.

Lauantain jättivoitot ovat vuoden kolmanneksi ja neljänneksi suurimmat totovoitot. Vuoden suurin totopotti osui tammikuussa helsinkiläismiehelle. Hän voitti 1,9 miljoonaa, mikä on kaikkien aikojen toiseksi suurin totovoitto Suomessa.

Vuoden toiseksi suurin totovoitto Suomeen tuli huhtikuussa, kun Nokian Teboilin porukkapeliin osui 609 035 euron voitto.

Lauantain Suomen Toto75-kierroksella jakoon meni 200 000 euron takuupotti, kun Teivon Toto75-kierroksella löytyi vain yksi täysosuma. Päätöskohteessa Planbee kurotti yllättäjänä 3-vuotiaiden lämminveristen vuoden pääkilpailun Kriteriumin voittoon ja toi 200 000 euron voiton helsinkiläiselle nettipelaajalle (eri kuin Ruotsin T75-voittorivin laatija). Voittorivi löytyi laajasta hajoituspelistä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi