Suomenhevoset vieneet PM-tittelin kuudesti putkeen, vahva edustus jälleen

Suomenhevoset vieneet PM-tittelin kuudesti putkeen, vahva edustus jälleen

Tulevana lauantaina isketään Turussa Pohjoismaiden mestaruuksista. Lauantain ravit alkavat kello 17. Peliaikaa Toto75-peliin on 18.40 saakka.

PM-titteleistä kilvoittelu aloitetaan ravien neljännessä lähdössä, kun ohjelmassa on kylmäveristen montélähtö. Viivalla on 11 osallistujaa, joista kotimaista rotua edustaa seitsemän hevosta. 7 oikein nostaa keskiviikkona printtinä julkaistavassa ja tiistai-iltana verkossa luettavissa olevassa lehdessä vahvimmiksi voittajasuosikeiksi Viking Gelin ja Sjö Kongenin.

Kolmantena Toto75-kohteena nähdään lämminveristen PM-monté, joka mennään kotimaisen hevosvoimin. Siitä tullee tasainen vääntö, sillä kärkisijoille ennakoidaan olevan tungosta.

Kylmäverimestaruudesta taistellaan 75:n kuudennessa kohteessa. Suomenhevosille titteli on kirjattu nyt kuudesti putkeen, mutta sitä ennen vieraat hallitsivat kymmenkunta kertaa peräkkäin. Naapurimaista Turkuun saapuu kotimaista kärkeä haastamaan neljä hevosta. Suosikit löytyvät suomenhevosista. Viime vuoden mestari Parvelan Retu ei ole puolustamassa titteliään, mutta manttelin perijäksi ilmoittautuu vahvimmin huippuvireessä olevat Evartti ja Vixeli. Evartti on vienyt nimiinsä jo kuninkuuden ja Nordic Kingin voiton. Niiden seuraksi sopisi PM-voitto. Ori oli viime vuonna kisan kakkonen. Kylmäveristen puolelta vahvin tullee sekin Suomesta. Nyland pyrkii parantamaan viime vuoden viidennettä sijaansa.

Turussa lämmitellään PM-lauantaita varten jo perjantaina Kasvattajakruunun alkuerillä, ja samaan aikaan Oulussa ravataan Toto4. Vermon keskiviikkoisen Toto65:n jälkeen torstai-iltana Lahdessa ratkotaan finalisteja Hevosenomistajapokaalin ja Jokimaa Tekee Tähtiä -loppukilpailuihin, jotka ravataan Jokimaalla lauantaina 15.10. Kaikissa kuudessa JTT-karsinnassa on kaksaripelissä 2000 euron bonus. Sunnuntaina Kuopiossa selvitetään amatööriohjastajien suomenmestari. Finaalilähtöjä ajettiin jo viime viikonloppuna Ylivieskassa. Sorsasaloon lähdetään mikkeliläisen Toni Ripatin johdolla. Maanantaina ravataan Rovaniemellä ja tiistaina Teivossa.

60-sivuinen 7 oikein ilmestyy näköislehtenä verkkoon jo tiistai-iltana. Ota haltuun vihjeet ja lue valmentajien mietteet kotimaan totoraveihin.

Näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Etkö ole vielä tilaaja? Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi