Superlauantaita vietetään Turussa ja Kuopiossa

Superlauantaita vietetään Turussa ja Kuopiossa

Tämän raviviikon pääpäivinä keskiviikkona ja lauantaina lisätään ylimmän voittoluokan jakosumman ekstraeuroja. Vermon keskiviikkoillan Toto65-kierroksella jackpot on 40 000 euroa, kun lauantain Toto75:ssa summa on tuplattu 80 000 euroon.

Osallistujien puute perui Kouvolan perjantaiset Toto4-ravit, mutta vuoden ensimmäiseen Superlauantaihin hevosia ilmoitettiin kolmisensataa. Turun ja Kuopion isännöimissä 20 totolähdössä on luvassa täysipainoinen kisakattaus. Kilvanajot käynnistyvät Metsämäessä ja Sorsasalossa lauantaina klo 17. Toto75:n palautusaika päättyy Kuopion kuudennen lähdön startatessa klo 19.

Kärkihevosia palaa jälleen kisataukojen jälkeen tositoimiin. Kuopiossa ravattavassa 75:n päätöskohteessa nähdään huippumielenkiintoisia kautensa avaajia. Yhdeksänvuotiaaksi kääntynyt SE-ori Next Direction kohtaa muun muassa hienossa vireessä kisaavan Minto's Don Juanin ja positiivisesti esiintyneen Benjamin Evon. Iikka Nurmonen pistäytyy Suomeen ohjastamaan Next Directionia. Valjakolle arvottiin lähtöpaikka 8, kun 7 oikein -lehden listaamat vahvimmat haastajat, Minto's Don Juan sekä Benjamin Evo lähtevät radoilta neljä ja kolme.

Lisää mielenkiintoa 75:n pelin ratkaisevaan lähtöön tuo niin ikään tauolta palaava Don Williams sekä Ossi Nurmosen valmennukseen siirtynyt paluumuuttaja Martin de Bos.

Uunituore 7 oikein -lehti ilmestyi tänään 60-sivuisena. Lehti toimii käsiohjelmana, josta löydät myös vihjeet ja tallikommentit kaikkiin Suomen ravitapahtumiin. Ruotsin raveja on tässä lehdessä mukana kuusi.

7 oikein -raviviikon täydentävät Toto5-ravit torstaina Lahdessa, perjantaina Seinäjoella, sunnuntaina Ylivieskassa sekä maanantaina Oulussa ja tiistaina Tampereella.

7 oikein -lehti pitää sinut kartalla ravipelien maailmassa. Tilaa lehti täältä.

7 oikein -lehden tilaukseen sisältyy myös kätevä näköislehti.

Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja viikonlopun ja alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi