Suuret ikäluokkakilpailut jatkuvat

Suuret ikäluokkakilpailut jatkuvat

Torstaina Kouvolassa karsitaan Kymenlaakso-ajon loppukilpailuun. Lauantaina Porissa ajetaan Satakunta-ajon finaali ja St Leger. Molemmissa raveissa kilpailee tukku huippuhevosia.

Kouvolassa tavoittelee tusinaa finaalipaikkaa yhteensä 70 3-vuotiasta lämminveristä. Karsintalähtöjä Kymenlaakso-ajossa on kaikkiaan viisi, joista jokaisesta kaksi parasta sekä kaksi kokonaisajaltaan nopeinta kolmanneksi sijkoittunutta pääsee jatkoon. Kymenlaakso-ajon finaali ajetaan ensi viikon lauantaina 36 000 euron ykköspalkinnolla.

Kouvolaan pelataan ylimääräinen Toto64-kierros, ja jackpotissa on mukavasti 50 000 euroa. Kuutta voittajaa haetaan jo keskiviikkona Vermossa, ja lauantain pääpeli on totutusti Toto75. Porin pääkilpailut ovat luonnollisesti sen kohdelähtöinä. St. Legerissä voittaja löytynee ikäluokan 2017 supertammakaksikosta An-Dorra - Magical Princess, jotka saavat sekä ikä- että tammahyvityksen vanhempiin tähtiin.

Nelivuotiaiden suomenhevosten Satakunta-ajo on hieman tasaisempi, vaikka karsintavoittajat Siirin Valtsu ja V.G. Voitto ovatkin selvät suosikit. V.G. Voitto oli kriteriumin ykkönen, ja myös seuraaviksi sijoittuneet Fransson, Vieskoff, Zelos ja Sarikan ovat mukana. Niitä 60 metriä edeltä starttaava Pro kiritti V.G. Voittoa hyvin karsinnassa ja on perusmatkalta varottava.

7 oikein -lehdessä on tallikommentit ja vihjeet kotimaan raveihin keskiviikosta tiistaihin sekä käsiohjelmasivut Ruotsin pääravien pääpeliin keskiviikosta sunnuntaihin. Vihjeet löytyvät Ruotsin keskiviikon Toto86- ja lauantain T75-kierroksille.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut kätevästi A4-koossa ja linkki tulostettaviin PDF-sivuihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi