7 oikein -lehti ilmestyy torstaisin. Siinä julkaistaan kotimaan ravien käsiohjelmasivut torstaista seuraavaan keskiviikkoon. Lisäksi Ruotsin raveihin on käsiohjelmasivut päivän pääpeliin torstaista maanantaihin, ja näköislehdessä linkit tulostettaviin käsiohjelmasivuihin tiistain ja keskiviikon pääpeliin.
7 oikein -lehti ilmestyy torstaisin. Siinä julkaistaan kotimaan ravien käsiohjelmasivut torstaista seuraavaan keskiviikkoon. Lisäksi Ruotsin raveihin on käsiohjelmasivut päivän pääpeliin torstaista maanantaihin, ja näköislehdessä linkit tulostettaviin käsiohjelmasivuihin tiistain ja keskiviikon pääpeliin.Kannen kuva: Anu Leppänen

Teivon tiistairavien käsiohjelmasivut ladattavissa

Tiistaina Tampereella pääosassa on jaettava sarja, josta saatiin aikaan kuusi lähtöä. Ensimmäinen Toto5-kohde starttaa kello 19:10.

Tiistain raveihin ilmoittautuminen päättyy vasta keskiviikkona, joten tiistain ravien lähtölistat eivät ehdi Hevosurheilu-lehteen. 7 oikein -lehden välistartti- ja poisjääntipäiviteyt käsiohjelmasivut Teivoon ovat Hevosurheilun tilaajien ladattavissa tästä linkistä.

TotoTV:ssä asiantuntijalähetys alkaa klo 18.45.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi