Valmentajansa Markku Niemisen ajama Crazy For You kilpailee toisessa Toto5-kohteessa.
Valmentajansa Markku Niemisen ajama Crazy For You kilpailee toisessa Toto5-kohteessa. Kuva: Nelli Saari

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Tampere: Hullulla varmalla

Teivon Toto5-kierros tarjoaa muutamia paljonkin peliä kerääviä suosikkeja. Ideavihjeessä haetaan poikkeuksellisen suurta rahaa varmistamalla ne kaikki huolella. Rohkeaksi varmaksi valikoituu tällä kaudella vielä alle kykyjensä esiintynyt Crazy For You, joka on jäänyt alustavassa pelijakaumassa aivan pelaamattomaksi.

Kolmivuotiskaudella yli 13 000 euron tienestit kerännyt varmamme teki huhtikuun alussa Seinäjoella alun kiertelyjen jälkeen sijoitustaan paljon paremmat esitykset, minkä jälkeen seuraavat kilpailut ovat pilaantuneet laukkoihin.

Crazy For You on ihan hyvä kilpahevonen ja kykyjä sillä on nähtyä parempaan”, valmentaja Markku Nieminen kertoo. ”Seinäjoella se laukkasi ensimmäisessä kaarteessa, kun etujalka kolahti edellä ravanneen kärrynpyörään. Ei sen mikään laukkuri pitäisi olla. Tarkoitus on ajaa ilman etukenkiä, mikä on sille paras mahdollinen balanssi. Jos juoksu ei mene kauhean vaikeaksi, niin ei sen pärjääminen olisi mikään kauhean suuri yllätys.”

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Tampere

Toto5-1: 1, 7, 5, 6 (9, 10)

Toto5-2: 6 Crazy For You (11, 7)

Toto5-3: 3, 6 (4, 1)

Toto5-4: 5, 3, 9, 11, 12 (10, 7)

Toto5-5: 7, 8, 6, 9, 2 (1, 5)

4 x 1 x 2 x 5 x 5 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Isto Kuisma: Yippee Ki Yayn (11) aloitus tauolta kovassa lähdössä oli ihan ok, uskotaan että startti vei vielä eteenpäin.

Lähtö 7

Matti Patronen: Furiosalla (7) jäi Mikkelissä kaikki tallelle, kun loppusuoralla ei auennut väylää. Hevonen oli oikein hyvä ja paineissaan. Jos juoksun kulku vain nyt suosii, niin tässä startissa voi jo odottaa jotain.

Lähtö 8

Katja Salminen: Gambler Hossin (1) viime startissa laukan syyksi ohjastaja kertoi ruunan kolauttaneen turvan siivekkeeseen. Hevonen tuntuu treeneissä hyvältä, ja uskon että se parantaa vieläkin.

Isto Kuisma: Patriot Ale (8) oli viimeksi vaisu, veriarvoissa sanomista johon reagoitu, uskotaan parempaan.

Juha Länsimäki: Figaro Brick (10) parantaa, nousukunnossa. Onnistuneella juoksulla toton tuntumaan.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi