Joni-Petteri Irrin tallin Art Flower on voittovuorossa Teivoon. Hierro Boko on rivin toinen tukipilari.
Joni-Petteri Irrin tallin Art Flower on voittovuorossa Teivoon. Hierro Boko on rivin toinen tukipilari.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Yllätysvalmiin tamman varaan

Joni-Petteri Irrin ja Tommi Kylliäisen yhteistyö on tuottanut kevään mittaan Teivossa lukuisia onnistumisia. Tiistaina jatkoa saattaa seurata 4-vuotiaan Art Flowerin kanssa.

Joni-Petteri Irrin talliin 3-vuotiskesän lopussa siirtynyt Art Flower palasi viikko sitten tauolta lupauksia herättävästi. Vauhtijuoksussa tukaliin asemiin sisäradalle jääneelle tammalle kiritila löytyi myöhään, eikä terävä loppuveto hänniltä kantanut enää viidettä sijaa ylemmäs, sillä kärki oli siltä jo karannut. Art Flower tuli hyvävoimaisena maaliin, joten esitys oli pitkältä paussilta rohkaiseva jatkoa ajatellen.

Kun suosikki Miss Fearless jää pois, Art Flower nousee oikeutetusti pelisuosikiksi. Lähtökohdat ovat hyvät, vaikka kahden vastustajan poisjäännin myötä lähtöpaikka onkin sisäradalla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 3, 13, 11, 7, 10, 4, 8 (9)

Toto5-2: 1, 5, 8, 2, 9, 6 (7, 3)

Toto5-3: 3 Art Flower (8)

Toto5-4: 2 Hierro Boko (8, 3)

Toto5-5: 12, 3, 5, 7, 11 (9, 2)

7 x 6 x 1 x 1 x 5 = 210 riviä – 21,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Isto Kuisma: Quick Ale (5) teki oikein hyvän aloituksen tauolta, uskotaan hyvään suoritukseen.

Lähtö 5

Emma Väre: Yuvarajahilla (1) oli viimeksi mahdoton tehtävä, mutta Örjan ei moittinut. Välissä kotona ajettu vaan kevyesti, mutta kaikki normaalisti. Lähtee jo suht hyvin, muttei oo mikään raketti, lähdetään niin kovaa kuin päästään.

Lähtö 8

Ilona Mäkinen: Hades (7) jäi viimeksi väsyvään selkään ja valui hännille. Sieltä asiallinen lopetus. Nyt lähtöpaikka vähän ulkona ja toivotaan, että juoksunkulku onnistuisi. Jatkaa samalla varustuksella.

Lähtö 9

Ari Korpela: Sahara Maniac (6) jäi viimeksi väsyvään selkään ja valui hännille. Sieltä asiallinen lopetus. Nyt lähtöpaikka vähän ulkona ja toivotaan, että juoksunkulku onnistuisi. Jatkaa samalla varustuksella.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi