Ari Moilasen luotsaama Piece Of Battle on tiistai-illan Toto5-varma.
Ari Moilasen luotsaama Piece Of Battle on tiistai-illan Toto5-varma.Kuva: Juhani Hynynen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Vastavarma suosikille

Illan T5-kohteet koostuvat ennakkomaksullisen GLI GP:n karsintalähdöistä. T5-päätöksessä voittokamppailu käytäneen Show Must Go Onin ja Piece Of Battlen välillä.

Reima Kuislan talliin lokakuussa saapuneen ja siitä lähtien mainiosti esiintynyt Show Must Go On on päätöskohteen avainhevonen. Teivossa sen kyvykkyyttä punnitaan ulkoradan lähtöpaikalta, mistä ainakaan johtopaikalle ei omin avuin ole asiaa. Sinne suuntaa vaihteeksi loistopaikan saanut Piece Of Battle, joka kohtasi suosikin jo toissa kerralla Seinäjoella. Tuolloin takarivistä startannut Markku Niemisen suojatti kiri kolmannesta ulkoa vahvasti toiseksi ennen alkuun laukannutta Show Must Go Onia, joka kiersi sekin viidennestä ulkoa vahvasti (10,8/600 metriä) ja nousi kolmanneksi.

Sen kohtaamisen perusteella kaksikon voimasuhteet ovat tasaväkiset, mutta lähtöpaikkojen myötä Piece Of Battlelle tarjoutuu nyt herkullinen iskunpaikka. Tuoreimmassa lauantain startissaan 4-vuotias sai kolmannesta sisältä myöhään tilaa ja kiri Crepe Matchin voittamassa Kasvattajakruunun välierässä viidenneksi. Sen myötä Piece Of Battlen starttirytmi pysyy tiiviinä, sillä finaalipaikan saanut ruuna jatkaa lauantaina Seinäjoella.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 5, 6 (7, 2)

Toto5-2: 4, 6, 1, 3, 2 (7)

Toto5-3: 9, 4, 2, 5 (7, 6)

Toto5-4: 3, 2, 4, 10, 8, 6 (1, 9)

Toto5-5: 2 Piece Of Battle (7, 9)

2 x 5 x 4 x 6 x 1 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentti Mobiilihepasta

Lähtö 7

Christa Packalen: MAS Flash (4) oli viimeksi oikein positiivinen ja palautui siitä hyvin. Lyhyt starttiväli ei ole aikaisemmin ollut etu, mutta toivotaan että olisi petrannut viime kaudesta sen verran ,että ei olisi enään ongelma. Ei muutoksia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi