Tino Keväänranta on Feels Like Flying ohjissa.
Tino Keväänranta on Feels Like Flying ohjissa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Tasaisesta lähdöstä löytyy peliajatusta

Toisesta Toto5-kohteesta poimitaan varmaviritykseksi Feels Like Flying, joka pilasi viimeksi noususta laukkaan.

Feels Like Flying esitti marraskuun starteissa hyvää kuntoaan, vaikka nappionnistumisia tuli vain yksi. Seinäjoella ruuna juuttui sisäradan letkaan, sai myöhään tilaa ja ehti enää kuudenneksi. Viimeksi GLI GP-karsinnassa se teki nousua kolmannesta ulkoa, mutta laukkasi Tino Keväänrannan mukaan mahdollisesti kolmossijan. Lähtö oli tuolloin kovempi kuin nyt.

”Feels Like Flying laukkasi viimeksi täysissä voimissaan viimeisellä takasuoralla. Se harmitti paljon, koska siihen meni mahdollisesti finaalipaikka. Tämä on vahva hevonen, jota ei sellainen pitkä kirikään haittaa. Mielestäni se on edelleen ihan kovassa kunnossa, mutta startissa sen sitten näkee. Vastassa on ok-hevosia, mutta ei mitään yläkylää. Hyvillä mielin lähdetään”, Tino Keväänranta summaa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 6, 2 (1, 7)

Toto5-2: 5 Feels Like Flying (11, 4)

Toto5-3: 4, 3, 12, 11, 5 (1, 9)

Toto5-4: 3, 4, 9, 10, 2 (5, 7)

Toto5-5: 11, 12, 1, 4, 8 (6, 2)

2 x 1 x 5 x 5 x 5 = 250 riviä – 25,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Ilona Mäkinen: Itte Juakales (2) on varmistunut jonkin verran. Pääsee nyt paalulta koittamaan ja jos vain ravi maittaa, niin hyvää suoritusta odotetaan. Varusteet ennallaan.

Lähtö 4

Christa Packalen: MAS Flashin (2) juoksu meni viimeksi hankalaksi mutta tuli juosten maaliin. Nyt paikka on hyvä ja uskon että jatkaa kunnossa. Sopivalla juoksulla pystyy taistelemaan kärkisijoista.

Lähtö 6

Sari Orreveteläinen: Doncio (2) tuli talliin laidunloman jälkeen ja otti varsin pitkään, että sen kanssa päästiin edes kunnolla treeneihin kiinni. Se oli pitkään vaisu ja sairastikin kuin pikkuvarsat alkuunsa. Vasta kelien viilettyä alkoi tuntua, että se nostaa päätään. Jaksoa tuntuisi olevan mukavasti mutta kyllähän hevonen on tähän ensimmäiseen vielä melkoinen kysymysmerkki.

Lähtö 7

Sari Orreveteläinen: Very Gone Face (1) oli puhditon viimeisissään ja kävikin kipeänä Turun startin jälkeen.Vedettiin hetki henkeä ja tästä aloitellaan uudelleen. Lähdöstä vain muodostuikin varsin kovatasoinen. Hokeista ei ainakaan treeneissä ole huomattu vielä ongelmaa.

Reima Kuisla: Mandela Zon (3) jatkaa normaalissa kilpailukunnossa ja oli lauantaina hyvän tuntuinen tehokkaassa perusajossa.

Lähtö 8

Christa Packalen: Stonehard (8) teki viime viikolla jostain syystä vaisumman esityksen kun mitä odotettiin. Mitään selkeää syytä ei keksitty. Paikka on nyt huono ja toivotaan että olisi tuuria juoksunkulun suhteen. Normaalina pärjää näissä lähdöissä.

Lähtö 9

Ilona Mäkinen: Joyful Swamp (9) malttoi viimeksi ravata ja tuli loppua hyvin. Toivottavasti juoksu menee sujuvasti takaa. Odotukset ehjällä juoksulla hyville sijoille.

Related Stories

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi