Odin Orden on kiinnostava varma Pilvenmäen torstaiselle Toto5-kierrokselle.
Odin Orden on kiinnostava varma Pilvenmäen torstaiselle Toto5-kierrokselle.Kuva: Anu Leppanen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Forssa: Tasaisesta kohteesta kairataan tukipilari

Ideavihjeen varma löytyy laadukkaasta Nuorten sarjasta.

Juha Utalan valmentama ja ohjastama 4-vuotias Odin Orden haki viimeksi puolimatkassa johtopaikan ja voitti helposti. Se on jäämässä tänään neljännessä kohteessa aliarvostetuksi, joten koitetaan sitä varmana.

Nuorten sarja on tasaisen laadukas kisa, jossa on vaikea rajata, mitkä eivät lapulle mahtuisi, jos merkkejä alkaisi käyttää. Utala kommentoi, että hänellä on hevosesta jatkossa suuria odotuksia, eikä voitto tänään yllättäisi. Odin Orden kilpailee viime kerrasta poiketen tänään kesäkengillä.

Avauskohteessa uskotaan, että paalun 5-vuotiaat Sahara Dangerous ja Too Fit For You pitävät takamatkan konkarit takanaan. Toisessa kohteessa jättisuosikki Viulan Voitto varmistetaan Siirin Farssilla, Siirin Santulla ja Steffellä. Kolmannessa haetaan pottiin nousua takarivin Buck Lanella ja Regress W.F.:llä. Päätöskohteessa on turvallinen olo valitulla viisikolla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Forssa

Toto5-1: 1, 3 (7, 6)

Toto5-2: 4, 9, 11, 5 (7, 12)

Toto5-3: 2, 1, 11, 9 (4, 3)

Toto5-4: 6 Odin Orden (1, 2)

Toto5-5: 5, 4, 2, 7, 11 (9, 10)

2 x 4 x 4 x 1 x 5 = 160 riviä – 16,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Forssa

Lähtö 1

Kati Ojala: Venla Hoolla (3) kitarauta vaihtuu leukalenkkiin.

Rami Hiltunen: Eka Kärjeltä (8) takakengät pois.

Maija Määttä: Vllliäinen (11) tuli heti syyskuun startin jälkeen kipeäksi ja oli luultavasti sen takia startissa normaalia holtittomampi. Jäi tämän jälkeen tauolle. Treenannut hyvin, ja on ollut kotona koko ajan rauhallinen. Ainoa ratahiitti ajettiin viikko sitten, meni sen mitä pyydettiin ja palautui hyvin. Yleensä on ennemmin paineissaan, kuin liian vetelä tai tukkoinen tauolta. Toiveissa hyväksytty suoritus.

Lähtö 8

Anssi Nurminen: Emir (7) palaa pitkältä paussilta ja debytoi Suomessa. On ollut treeneissä ok. Ei voi olla huippukunnossa ja vaatii startteja alle. Voi silti riittää tässä. Tarkoitus ajaa järkevä ja rakentava startti. Ilmoitettu ilman kenkiä, mutta saattaa kilpailla muös kengät jalassa. Se ratkeaa lämmityksen jälkeen.

Oulu

Lähtö 7

Janne Isometsä: A Kind Of Magic S (10) on treenannut hyvin, mutta viimeistelyt on ollut vajavaiset huonojen kelien takia. Pieni arvoitus, mutta jostain pitää aloittaa.

Merja Hartikainen: Going Abovelta (12) eka kerta kenkiä pois.

Lähtö 8

Jenni Peltokorpi: Ypäjä Lamborghini (2) sairasti pitkään viime vuoden lopulla ja täyteen starttikuntoon pääseminen vei yllättävän pitkään. Muuten tasollaan nyt, kun saataisiin loppusuoralle vähän lisää tsäpäkkyyttä. Juoksunkulusta tarkka aina ja ikuisesti.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi