Tommi Kylliäinen ohjastaa ideavihjeen varmaa Bumbyridea.
Tommi Kylliäinen ohjastaa ideavihjeen varmaa Bumbyridea.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Rohkea varmavalinta

Ideavihjeessä haetaan suurta rahaa asettamalla kolmanteen kohteeseen kierroksen suurelle prosenttirohmulle Mascara Matchille rohkeasti vastavarma.

Takarivistä starttaava Bumbyride ei ole vielä onnistunut voittamaan, mutta viime starttien perusteella se ei torstaina lainkaan yllättäisi. Marraskuun päätöskilpailussa ideamme eteni takamatkalta viidenteen sisälle. Se nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja eteni terävästi johtavan rinnalle, mistä rutistus 14-lopetuksessa ei riittänyt aivan maaliin saakka.

Viime lauantaina Bumby Ride teki uran parhaan startin, kun kohosi joukon hänniltä vielä vahvasti viidenneksi. Päätöskierros taittui aikaan 16,0, mistä viimeiset 700 metriä olivat ulkoratoja pitkin 14,4.

Pienessä lähdössä Jokimaan radan hyvin tunteva Tommi Kylliäinen tarjoilee tammalle alkumatkan ajan tarkkaa selkäjuoksua, minkä jälkeen se pystyy päätöspuolikkaalla kirimään aivan voittoon asti.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 1, 2, 3 (5, 6)

Toto5-2: 8, 7, 11, 12, 9, 2 (4, 6)

Toto5-3: 9 Bumbyride (1, 4)

Toto5-4: 6, 2, 5, 12 (1, 7)

Toto5-5: 3, 2, 9, 7, 12 (10, 5)

3 x 6 x 1 x 4 x 5 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Christa Packalen: Kiikku's Adelen (2) kanssa jatkettiin treeniä koelähdön jälkeen ja tuntuu että on mennyt paljon eteenpäin. Pari kovempaa ratahiittiä alla mutta ihan täyttä kuvaa ei tammasta ole saanut, on vähän laiska ollut menemään. Toivotaan ehjää ja onnistunutta juoksua.

Lähtö 7

Christa Packalen: Kiikku's Cashier (8) tuli viimeksi ihan ok maaliin. Väliviikko treenailtu kotona vaan kevyesti. Paikka on huono, joten jos meinaa ihan kärkisijoille niin vaatii tuuria tai apuja muilta. Ei muutoksia.


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi