Walenella on kykyjä iskeä kirissä kärjeen asti.
Walenella on kykyjä iskeä kirissä kärjeen asti.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Rohkea varmahaku päätökseen

Ideavihjeessä mennään tasaisella rastituksella aina päätöskohteeseen asti, josta löytyy kierroksen rohkea ideahaku Walene. Viime vuoden tapaan se vaikuttaa löytäneen kevään tultua huippukuntonsa ja pystyy takarivin uloimmalta lähtöpaikaltakin menestymään.

Maaliskuun kahdessa ensimmäisessä kilpailussa varmamme ravasi takamatkojen vuoksi taustalla, mistä esitti vahvat kierroksen mittaiset loppukirit. Viimeksi tuli tasokkaassa tammalähdössä laukka ensimmäisessä kaarteessa. Walenen kohtalona oli jälleen jäädä juoksemaan hännille kauas kärjestä, mistä se kiersi taas urhoollisella kierroksen kirillä vielä kärjen tuntumaan. Viimeiset 1700 metriä riviään kovakuntoisempi menijä taittoi aikaan 25,9.

Illan kilpailussa uskomme Anne Kärkkäisen valmennettavan pääsevän asemista huolimatta parijonoon hyviin iskuasemiin 3.-4. ulos, mistä se pystyy päätöspuolikkaalla nousemaan taistoon voitosta.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 6, 3, 1, 2 (7)

Toto5-2: 3, 11 (5)

Toto5-3: 8, 6, 1, 5, 4 (3, 7)

Toto5-4: 10, 3, 1, 12, 2 (6, 9)

Toto5-5: 11 Walene (10, 6)

4 x 2 x 5 x 5 x 1 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Anu Passinen-Hirvelä: Hansel's Speedin (9) edellinen startti meni kaikin puolin meidän osalta pieleen. Hevonen tuli voimissa maaliin ja oli palautunut ennen pesulle menoa. Kotona treenannut hyvin ja pääasiassa jumpattu.

Lähtö 4

Pia Huusari: Vincent C.D. (6) teki viimeksi taas kovan esityksen. Tuli tosi lujaa ja täysissä voimissa maaliin, kun pääsi pussista pois. Joka startin jälkeen ollut kotona vain pirteämpi. Jatkaa kunnossa ja odotellaan kärkikamppailuun.

Isto Kuisma: Walk Out (8) palaa tauolta, ihan ok treenannut. Tunnustelustartti missä mennään.

Lähtö 6

Pia Huusari: Unna Pointti (7) käynnistelee kautta ja haetaan starttirytmiä. Vaikea tehtävä pitkältä pakilta, ja ensisijaisesti toivotaan ehjää suoritusta. Lisätään kokolaput.

Lähtö 10

Maija Määttä: Villiäisen (6) viime startti ylitti kaikki odotukset, jos on puoliksikaan yhtä rauhallinen, ollaan tyytyväisiä. Olemassaan tämä riittää vielä näissä lähdöissä, mutta päivän fiilis yleensä selviää vasta voltissa.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi