Jukka Torvinen on ideavihjeen varman ohjissa.
Jukka Torvinen on ideavihjeen varman ohjissa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kouvola: Loistovire pitää

Kouvolan ideasysteemin varmavalinta tehdään lämminveristen tasoitusajosta.

Jukka Torvisen ohjastama Sublime Soa on tehnyt jo monta väkevää suoritusta putkeen, eikä mikään puhu laskukunnon puolesta. Tällä kertaa tamma kohtaa sopivan vastuksen, joka on voitettavissa. Sublime Soa on jäänyt alustavasti kakkossuosikiksi, joten siinä on pelillistä ideaa. Suosikki Massive Shine teki viimeksi kovan 14-tuloksen, mutta se tuli nappireissulla.

Riville haetaan arvoa varmistamalla suuret suosikit Juulia Domna ja Coconut Match. Kummallakin on laukkariski, joka ei näy niiden kovassa pelikannatuksessa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kouvola

Toto5-1: 10 Sublime Soa (8, 2)

Toto5-2: 3, 5, 6, 4, 9 (8, 2)

Toto5-3: 4, 6, 3, 8, 2 (5)

Toto5-4: 3, 11, 7, 8 (2, 5)

Toto5-5: 1, 6, 5, 9, 4 (7, 11)

1 x 5 x 5 x 4 x 5 = 500 riviä – 50 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Karoliina Toikka: Aarteen Ampujalta (4) otetaan kokolaput pois tähän ja toivotaan, että olisi pykälän rauhallisempi ilman niitä.

Lähtö 7

Christa Packalen: Kiikku's Giant (3) voitti viimeksi helposti ja kaikki mennyt sen jälkeen hyvin. Paikka on hyvä ja kyllä me menestymään lähdetään. Ei muutoksia.

Lähtö 9

Christa Packalen: Gryffindor (4) oli kipeä viime startin jälkeen ja sen takia huilia alla. Treeneissä kaikki hyvin ,mutta tässä välissä ei ole ajettu yhtään kovaa, mikä saattaa näkyä pienenä tukkoisuutena, treeniä on kyllä saanut. Samoilla varusteilla jatketaan.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi