Ari Moilanen raviohjastaja
Ari Moilanen on ollut juhannusviikolla mainiossa lyönnissä, sillä hän on ajanut jo kahdeksan voittoa. Lappeessa ainakin Maijan Arska voi tuoda yhden lisää.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lappeenranta: Kirivaiheessa pitelemätön

Torstain Toto5-kierros ravataan Lappeessa. Rivi haiskahtaa ennakkoon varsin suosikkipitoiselle, joten kertaistetut kuitit voivat olla hyvä valinta. Peliaika Toto5:een päättyy klo 17.10, sillä ravit alkavat jo klo 16.00.

Ari Moilasen ohjastama Maijan Arska kiinnostaa hillitysti pelattuna suosikkina varmaksi. Kyseessä on kovakirinen ori, jonka mahdollisuudet voittoon kasvoivat tuntuvasti, kun kova vastustaja Kukkarosuon Veijo jäi pois.

Rivin pankille American Herolle otetaan ideasysteemissä kavereita, vaikka lähtö on hevoselle vastuksen puolesta oikein sopiva. Ruuna on ollut tällä kaudella kaukana parhaastaan, ja jos sen kilpailuhuumori ei ole kohdillaan, voi tappio tulla.

Yllättäjänostona poimitaan tammalähdössä kilpaileva Island Smart. Sen talven kisat menivät pieleen sairastelun takia. Kouvolassa viime viikolla tamma tuli tauolta ja juoksi johtavan rinnalla, josta ei luovuttanut. Nyt se saa edullisen juoksun.

Tästä kupongille

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lappeeseen

Toto5-1: 6, 10, 5, 7 (8, 4)

Toto5-2: 7, 3, 8, 2 (9, 6)

Toto5-3: 5 Maijan Arska (2, 1)

Toto5-4: 2, 7, 1 (8, 3)

Toto5-5: 1, 10, 7, 4, 9 (2, 12)

4 x 4 x 1 x 3 x 5 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Tomi Kitunen: Kevinin Tähdelle (6) kokeillaan pieniä muutoksia varusteisiin, jotta lähtisi voltista ravia. Koko matkan ravatessaan pärjäisi, mutta se tuntuu aika kaukaiselta haaveelta.

Lähtö 4

Eveliina Sarismala: BWT Elloskank (7) oli Riihimäellä superhyvä. Voitti helposti, nyt vastus kovenee selkeästi. Matka sopii ja tuttu kuski kärryillä. Kaikki kunnossa ja varusteet samat. Montéssa rahasijaan tyytyväinen, kärryistä onnistuessaan mahdollinen totopärjääjä.

Lähtö 5

Jyrki Jauhiainen: Arm (6) kärsi viimeksi kuumasta ja kramppasi (Tied Up?), jännitti ja laukkasi. Normaali viimeistelyssä. Nyt laukatta ainakin rahoille,

Jyrki Jauhiainen: Lexi Libertyn (10) lähdössä viimeksi oli muitakin kovia avaajia, valui hännille, eikä sieltä pystynyt parantamaan kovassa lopetuksessa. Nyt takarivistä juoksunkulku ratkaisee.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi