Lake's Elmer pystyy palaamaan voittokantaan.
Lake's Elmer pystyy palaamaan voittokantaan.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Juoksunkulku ratkaisee voittajan

Seinäjoella ajetaan Ilkka-Pohjalainen ajon karsintoja. Viisivuotiaiden lähdöstä poimitaan ideasuorituksen tulipilari.

Tommi Kylliäisen ohjastama Lake's Elmer ei ole voittanut sitten helmikuun Turun starttinsa. Ruuna kilpailee kuitenkin yhä mukavassa kunnossa. Tällä kertaa se sai maukkaan kakkosradan lähtöpaikan. Sisäpuolella Francis Coccola avaa niin ikään napakasti, mutta sen valmentaja Seppo Suuronen kaavailee ruunalla ajettavan tauolta selkäreissun. Se tarkoittaisi Lake's Elmerille todennäköistä keulajuoksua. Kärkipaikka olisi 5-vuotiaalle iso etu tasaisessa kohteessa, ja siitä se pystyy palaamaan voittokantaan.

Rivin suuret suosikit varmistetaan. Suvionni kiertää onnistuessaan lähelle voittoa, mutta vaikka se ei ole pitkään aikaan laukannut, osaa se senkin varmasti vielä tehdä. Niin ikään mahtivireinen Phantom Opera on keulaan päästessään luultavasti lyömätön, mutta sisäpuolelta lähtevillä vastustajilla voi useammalla olla samoja aikeita. Ainakin Antti Ala-Rantala kertoi ajavansa Informed Amilla keulasta, jos valjakko sinne onnistuu kiihdytyksessä pääsemään.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 8, 11, 2, 7, 6 (4, 1)

Toto5-2: 2, 1, 9, 6 (5, 4)

Toto5-3: 2 Lake's Elmer (3, 1)

Toto5-4: 11, 4, 6, 2, 8 (3, 1)

Toto5-5: 7, 3 (2, 4)

5 x 4 x 1 x 5 x 2 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Ilona Måkinen: Perfect Dealille (1) eka monte. Muutaman kerran ratsastettu ja menty yksi ratahiitti. Tuntuisi että laji ihan sopii. Jos huumori riittää, niin pystyy varmasti vähän pärjäämään. Tämän startin jälkeen tiedetään enemmän. Kengät jalassa mennään.

Lähtö 5

Mia Korpi: Hotshot Rapidash (1) on viime startin jälkeen rokotettu ja sen jälkeen otettu kevyemmin treeneissä. Nyt ollut normaalin tuntuinen ja treenaa kotona edelleen hyvin. Odotukset laukatta totoon.

Ari Korpela: Sahara Maniac (13) on voltista nopea avaaja. Keulasta usein ajettu volttilähdöt, nyt paikka takarivissä. Uskon kyllä että Sahara tulee takaakin. Tämän vuoden alkustartit olleet vaisuja. Nyt kuitenkin viime startti antoi positiivisen vaikutuksen.

Lähtö 8

Ilona Mäkinen: Hadesin (11) pitäisi jatkaa hyvässä iskussa. Paikka tietysti hankaloittaa, mutta pärjäämään lähdetään joka tapauksessa. Samat varusteet kuin viimeksi.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi