Tommi Kylliäinen on sopiva mies Euriborin(kin) rattaille.
Tommi Kylliäinen on sopiva mies Euriborin(kin) rattaille.Kuva: Jarno Unkuri

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kouvola: Joko vihdoin onnistuu?

Torstain idearivin varmavalinta tehdään 3-4-vuotiaiden tammasarjasta.

Tero Pohjolaisen tallin Euribor hakee yhä uransa avausykköstä. Kolmevuotias on pilannut paljon laukkoihin, ja jäipä se kerran viime kesänä pussiinkin. Tamma on väläytellyt ihan kelpo potentiaalia, vaikkei se ole vielä onnistunut nappiin. Viimeksi lokakuussa startatessaan se suorastaan kiehui peleissä Vermon 65-kierroksella, mutta keulajuoksulla ei tullut toivottua lopputulosta.

Tommi Kylliäinen tarjonnee nyt Euriborille tarkan sisäratareissun, jolloin tammalla jää paukkuja loppuunkin. Jos selvittää Kouvolan kaarteet ravilla, voi tamma ottaa vihdoin ensimmäisen voittonsa. Kokeillaan vähälle huomiolle jäänyttä Euriboria varmana.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kouvola

Toto5-1: 8, 3, 7, 6, 4 (5, 2)

Toto5-2: 10, 12, 4, 8, 11, 7, 13 (2, 6)

Toto5-3: 6 Euribor (1, 4)

Toto5-4: 4, 3, 2, 3 (14, 12)

Toto5-5: 3, 6, 7, 1 (8, 4)

5 x 7 x 1 x 4 x 4 = 560 riviä – 56,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Marko Heikari: Ebay Holmsminde (12) jatkoi viimeksi tasaisen varmaa suorittamista ja jäi lopussa vähän pussiinkin kovassa lähdössä. Tänään vastus näyttää paperilla sopivammalta, ja jos juoksu vain onnistuu takamatkalta, pitäisi ruunan pystyä kolmen joukkoon.

Lähtö 6

Christa Packalen: Aurelia's Pearl KS:lle (2) tuli viimeksi harmittava laukka, ja peli oli heti pelattu. Treenaa hyvän tuntuisesti, ja tämän pitäisi pärjätä näissä lähdöissä. Jatketaan samoilla varusteilla kun viimeksi.

Lähtö 8

Christa Packalen: Thai Greenwichin (3) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen. Treeneissä kaikki ok ja jos vaan on normaali niin pitäisi pärjätä. Ei muutoksia varusteisiin.

Lähtö 9

Jarmo Ihamäki: Benelli XO (7) alkaa löytää kurvijuoksun salat, 2,5 vuotta vaivanneeseen ongelmaan. Pientä ongelmaa silti osoittain on kurvissa vielä ollut.

Timo Ahtiainen: Afterglow'lla (8) oli viimeksi Mikkelissä edessä kesäkenkä, ei pitoa, loppurutistus puuttui. Kolmen joukkoon synkästä lähtöpaikasta huolimatta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi