Lokakuussa Teivossa Nu Del löi johtaneen Top Class Kempin takarivin lähtöpaikalta.
Lokakuussa Teivossa Nu Del löi johtaneen Top Class Kempin takarivin lähtöpaikalta.Kuva: Garin Helenius

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Takarivistä ei haittaa

Ideavihjeessä tuhlaillaan merkkejä kovasti ensimmäisiin kohteisiin, ja rivin tukipilarina toimii päätöskohteessa kilpaileva Nu Del.

Alustavassa pelijakaumassa vasta kohteensa kolmoshevoseksi luotettu Nu Del aloitti viime viikolla paussin jälkeen sijoitustaan paremmalla esityksellä. Varmamme puolusti talviradalle hurjassa 09-vauhtisessa avauksessa johtopaikkaa, minkä vuoksi rutistus ei ymmärrettävästi riittänyt tasokkaassa tehtävässä maaliin saakka.

Takarivin lähtöpaikalta ei tarvitse tänään olla mukana alkukiihdytyksessä, vaan suosikkimme parhaat voimat jäävät loppuun. 2 000 voiton rajapyykkiä lähestyvän Jarmo Saarelan ohjastettava pääsi lokakuun voittostartissa vastaavista asemista neljänteen ulkopariin, mistä komean voittoprosentin omaava menijä kierteli pitkällä kirillä vakuuttavaan voittoon.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 7, 5, 12, 9, 11 (1, 4)

Toto5-2: 8, 7, 9, 3, 1 (2, 5)

Toto5-3: 11, 7 (5, 9)

Toto5-4: 1, 12, 9, 10, 3, 6, 4 (7, 8)

Toto5-5: 11 Nu Del (9, 1)

5 x 5 x 2 x 7 x 1 = 350 riviä – 35,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Emma Väre: Yuvarajahin (7) viime esitykseen olin oikein tyytyväinen. Tässä välissä ollut kerran valjaissa ja kaikki hyvin. Aiemmin lyhyt starttiväli ei ole ollut etu, mutta toivon mukaan ikä olisi jeesannut siinä. Paikka vähän ulkona, mutta hyvänä päivänä pääsee jo ihan hyvin liikkeelle.

Anne Eve: Macce (9) jatkaa vedettävillä korvahupuilla, joita ei tarvinnut vetää viimeksi. Kuski ajoi annetuilla neuvoilla 100-prosenttisesti. Hevoselle ja taustajoukoille jäi hyvä mieli.

Lähtö 7

Christa Packalén: Que Tal (6) on ollut huililla, kun on ollut vähän kaikennäköistä. Nyt on jonkin aikaa päästy hyvin ajamaan, mutta kovaa ei ole ajettu ollenkaan. Tuskin siis on ihan terävimmillään vielä tähän, mutta kuvittelisin että pystyy silti suorittamaan jo ihan hyvin.

Thai Greenwich (12) on tehnyt ok-juoksuja jo jonkin aikaa, ja treeneissä kaikki edelleen hyvin. Paikka on tosi kehno, joten juoksusta tulee varmasti haastava. Ei muutoksia.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi