Christa Packalénin tallista aloittava Jewel Maker on torstain Toto5-ideavihjeen tukipilari.
Christa Packalénin tallista aloittava Jewel Maker on torstain Toto5-ideavihjeen tukipilari.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lappeenranta: Positiiviset tallitiedot varmasta

Lappeen ideasysteemissä suojataan rivin suuret suosikit.

Kierroksen pankki Perfecto varmistetaan yhdellä ideamerkillä. Centodieci teki tauolta asiallisen esityksen, ja hyvin todennäköisesti tämä hevonen petraa vielä startin saatuaan.

Tammalähdössä kilpaileva Zähikäinen on onnistuessaan vahvoilla, mutta Joensuun valitettava kolari vaikuttaa hevoseen ainakin sinä määrin, että ohjastaja vaihtuu. Otetaan paljon pelatulle Zähikäiselle suojamerkkejä viimeksi melkein jo voittanut Essin Säväys etunenässä.

Christa Packalénin tallista aloittava Jewel Maker on kierroksen ideavarma. Sen voittosumma on vielä maltillinen kykyihin nähden, ja esimerkiksi keskiviikon Hevosurheilusta tai alempaa luettava Mobiilihepan tallikommentti on lupaava. Jewel Makerissa on pelillistä itua.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lappeenranta

Toto5-1: 5, 12 (3, 2)

Toto5-2: 11 Jewel Maker (1, 7)

Toto5-3: 5, 2 (10, 3)

Toto5-4: 11, 9, 5, 1, 8, 4, 3, 12, 7, 2 (10, 6)

Toto5-5: 3, 2, 4, 7, 8 (12, 11)

2 x 1 x 2 x 10 x 5 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Jyrki Jauhiainen: Applehills Victory on tallin paras hevonen! Mutta laukannut kaikki lähtönsä, harjoituksissa ei koskaan. Polki pahasti kannoilleen viime syksyn lähdössä ja pelkää sitä? Sunnuntain hiitissä harjoiteltiin 2-radalta lähtöä, lähti joka kerta hyvin. Ravilla ainakin rahoille.

Veijo Kokkonen: Thelma Hillillä (11) kesäbalanssi hiukan hakusessa ?

Lähtö 4

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (8) on hyvässä kunnossa, viime juoksut takapareissa, tullut loppua hyvin, mutta jäänyt täpärästi rahoitta. Nyt taas huono lähtöpaikka.

Christa Packalén: Centodieci (12) oli kauden avaukseen ihan ok, se startti vei varmasti eteenpäin. Paikka on huono mutta toivotaan reipasta matkavauhtia. Ei muutoksia.

Lähtö 5

Isto Kuisma: Lemmy Modelia (7) huollettu tässä välissä. Treenaa ok. Odotukset kärkipäähän.

Christa Packalén: Jewel Maker (11) tuli meille vuoden vaihteessa. Treeneissä kivan tuntuinen hevonen ja jotenkin tuntuu, että tällä on vielä varaa nousta sarjoissa. Paikka on vähän kehno tässä, mutta en ylläty, vaikka heti vähän pärjäisikin.

Lähtö 6

Christa Packalén: Ze On Almalla (2) talvi pidettiin suunnitellusti taukoa, ja tauko on sujunut hyvin. On mennyt talven aikana eteenpäin ja mielenkiintoista nähdä miten suorittaa. Kerran ajettu ratahiitti ja oli siinä ok.

Jouni Frimodig: Wake Up Boss (10) on ok kunnossa.

Lähtö 7

Isto Kuisma: Patriot Ale (1) oli hyvä viimeksi, todennäköisesti testataan jenkkikärryjä, hyvät odotukset.

Jyrki Jauhiainen: Lex Liberty (6) lähtee hyvin, viimeksi keulaan, väsy tuli 2600 metrillä lopussa, nyt kierrosta lyhyempi matka. Laukkasi sunnuntain hiitissä kovassa lopetuksessa. Takakenkien poisotto ja pääntanko varmistavat kilpailussa.

Christa Packalén: Kiikku's Cashierille (8) jäi viime startissa paljon voimia tallelle. Nyt huono paikka mutta kunto on hyvä. Vaatii edelleen hyvän juoksun ja tykkää reippaasta matkavauhdista. Ei muutoksia.

Isto Kuisma: Nemea Iceman (11) ollut hyvä trerneissä, pystyy tekemään omaa juoksua.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi