Ulkoa hurjasti kirinyt Jani Joplin Sisu ehti toiseksi Mikkelissä Ranch Whodidwhatin (9) voittamalla maililla.
Ulkoa hurjasti kirinyt Jani Joplin Sisu ehti toiseksi Mikkelissä Ranch Whodidwhatin (9) voittamalla maililla.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Kengättömyys avittaa ykköseksi

Viimeksi Mikkelissä ensimmäistä kertaa kengittä kilpaillut ja vaikeista asemista vahvasti toiseksi ehtinyt Janis Joplin Sisu on nyt vahvoilla uran avausvoittoon.

Selväpiirteinen T5-rivi sisältää useita hyviä varmavaihtoehtoja. Näistä tukipilariksi nostetaan Henna Halmeelta käsin kolmesti Suomessa kilpaillut ja viimeksi parhaaseen esitykseen yltänyt Janis Joplin Sisu. Nelivuotias tamma starttasi ensimmäistä kertaa avojaloin, ja sillä oli selkeästi terävöittävä vaikutus otteisiin. Uran kahdeksanteen starttiin huippuolosuhteissa mailin 12,2 kiskaissut tamma kiri viidennestä ulkoa lennokkaasti 600 metriä 11,2-kyytiä ja ehti voittajan tuntumaan toiseksi. Edelliskerralla se kiri taustalta hyvin viidenneksi oltuaan pitkään parijonon hännillä vailla tilaa.

Turussa Janis Joplin Sisun on ilmoitettu jatkavan kengittä. Sillä on ennakkoon sisäradan etu, mutta tamman lähtönopeutta on vaikea verrata muihin vastustajiin sen kilpailtua autolähdöt takarivistä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 2, 4, 5, 6 (3, 1)

Toto5-2: 3, 8, 4 (1, 11)

Toto5-3: 1 Janis Joplin Sisu (4, 9)

Toto5-4: 3, 9 (6, 8)

Toto5-5: 9, 3, 4, 1, 6 (12, 8)

4 x 3 x 1 x 2 x 5 = 120 riviä – 12,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Tuom Ojanperä: Calla Hat Trick (8) on suorittanut hyvin molemmissa starteissa. Lähtöpaikka taas haastava, enkä haluaisi ajaa joka kerta pitkää kiriä. Toivotaan tuuria juoksun kulkuun.

Lähtö 9

Sari Orreveteläinen: Uutta yritystä. Very Gone Face (10) eli "Veera" jatkaa hyvässä kunnossa ja edellisessäkin olisi taistellut himmeämmistä mitaleista mutta jäi laukkaavan taakse täysin kiinni. Monté on lajina uusi joten jännä nähdä kuinka tamma tässä tehtävässä suorittaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi