Inviato ja Anton Punkka pyrkivät keskiviikkona jatkamaan kultakannassa.
Inviato ja Anton Punkka pyrkivät keskiviikkona jatkamaan kultakannassa.Kuva: Anu Leppänen

Toto65-ennakko Mikkeli: Tasaiseen sakkiin loistava lähtöpaikka – "Alkanut palaamaan tasolleen"

Keskiviikkona Toto65-kierros ajetaan poikkeuksellisesti Mikkelin vauhtibaanalla.

Toto65-kierroksen päättävässä lämminveristen 1600 metrin nousijadivisioonakarsinnassa nähdään viivalla etukäteen tasaisen näköinen porukka. Paikkaa Kaustisen heinäkuiselle finaalikierrokselle lähtee tavoittelemaan numerolla neljä starttaava Inviato, jonka viime startti Lappeenrannassa päättyi hallittuun keulavoittoon.

”Vihdoin hevonen on sairastelujen jälkeen alkanut palaamaan tasolleen, joten on mukavampaa lähteä raveihin”, valmentaja Kari Innanen toteaa.

Nelosradan lähtöpaikkaa valmentaja pitää Inviatolle hyvänä. Treeniotteiden perusteella pärjääminen ei tulisi yllätyksenä, mutta juostava matka ei ole hevoselle kaikista mieluisin.

Anton (Punkka) on päässyt sillä hyvin liikkeelle, joten eiköhän juoksun ole ainakin mahdollista onnistua. En tosin välttämättä olisi ilmoittanut hevosta tähän, mutta tällä on edessä rokotustauko jonka vuoksi starttiväli venyy sitten taas väkisin”, Innanen kertoo.

Rokotustauon jälkeen on tarkoitus jatkaa starttailua sen mukaan miltä hevonen tuntuu.

”Hurruutellaan kilpaa, mutta kesällä lämpimien kelien aikaan täytyy ehkä ottaa vähän varovaisemmin. Tämä on niin iso hevonen. Paineita en sen kanssa enää ota, mutta kykyjä tässä piisaisi. Sen tiedän kyllä”, Innanen ajattelee.

Inviato kilpailee Mikkelin Toto65-pelin päätöskohteessa numerolla 4.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi