Jarmo Saarela jatkaa Daisy Nimbuksen ohjissa.
Jarmo Saarela jatkaa Daisy Nimbuksen ohjissa.Kuva: Jarno Unkuri

Toto65-ennakko Vermo: Luvassa paluu voittokantaan? – "Se oli työtapaturma"

Kuuma Cup -karsinnat värittävät keskiviikon Toto65-kierrosta.

Daisy Nimbus aloitti Raimo Mikolan valmennuksesta kolmella tyylikkäällä voitolla, mutta viimeksi Jyväskylässä tamma pilasi suorituksensa lähtölaukkaan.

"Se oli työtapaturma, kun hevonen vähän törmäsi lähtöauton siivekkeeseen", Mikola kertaa.

"Muuten se oli tuntunut hyvältä, ja kun eilen viimeistelin hevosen se tuntui täysin samalta kuin aiemmin."

Omaan karsintalähtöönsä Daisy Nimbus starttaa matkaan radalta kolme Jarmo Saarelan ohjastamana. Valmentaja kertoo olevansa luottavainen pärjäämisen suhteen.

"Hyviä startteja on saatu nyt alle ja tämä on osoittanut olevansa aika voitontahtoinen hevonen. Luotan hevoseen aika paljon", Mikola kehuu.

Taktiikan suhteen avaimet annetaan Saarelalle. Daisy Nimbus on kuitenkin osoittanut pärjäävänsä niin selästä kuin keulasta.

"Seinäjoella sanoin Jampalle, että aja selästä, mutta hevonen oli kuulemma vain vienyt itsensä keulaan. Rehti hevonen tulee varmasti joka paikasta."

Daisy Nimbuksen omistaa kasvattaja Jorma Heinonen. Aiemmin hevonen valmentautui Jonna-Jasmiina Sarkkisen tallissa, kunnes siityi Mikolalle viime vuoden loppupuolella.

"Tunnen Jorman pidemmältä ajalta ja sovittiin, että kokeilen hevosta tiedettyäni sen olevan lahjakas. Ihan suunnitellusti ajettiin pitkää lenkkiä ja treenattiin hevosta. Keväällä sitten hiitillä tamma näytti heti sellaisia vauhteja, että odotukset alkoivat nousemaan jatkosta", Mikola selvittää.

Vermossa hevonen jatkaa keskiviikkona tutuilla varusteilla.

"Alumiinikengät ja korvat tukossa. Otetaan oljenkorsia käyttöön vähän myöhemmin", Mikola toteaa.

Daisy Nimbus kilpailee Vermon Toto65-pelin kolmannessa kohteessa numerolla 3.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi