Nina Pettersson-Perklénin treenattavia nähdään Kuuma Cupin karsinnoissa.
Nina Pettersson-Perklénin treenattavia nähdään Kuuma Cupin karsinnoissa.Kuva: Anu Leppänen

Toto65-ennakko Vermo: Pettersson-Perklénin tallista neljä osallistujaa karsintoihin

Kuuma Cupin finalisteja ratkotaan keskiviikkona Vermossa.

Vermon ravi-illassa on Kuuma Cupin karsintalähtöjä ohjelmassa kolmin kappalein.

Ensimmäisessä karsintalähdössä Nina Pettersson-Perklénin valmennettavia on mukana kaksi: Got To Goo ja Kövras Joker. Jälkimmäinen on uusi tulokas Suomessa.

”Hevonen on ollut nyt kuukauden”, valmentaja aloittaa. ”Se on ollut aika mitäänsanomaton treeneissä. Hevosesta on tosi vaikea sanoa mitään treenien perusteella.”

Ruotsissa André Eklundhin valmennuksessa kisanneen Kövras Jokerin statistiikka on hyvä, sillä 6-vuotias on startannut 27 kertaa, joista voittoja kertynyt seitsemän. Uusi valmentaja ei kuitenkaan paukuttele henkseleitään ennakkoon.

”Viime aikoina se ei ole mennyt starteissa oikein mihinkään. Vuonna 2023 se meni alkukaudesta vielä hyvin. Paljon on kysymysmerkkejä ilmassa”

Got To Goo on puolestaan esittänyt viime starteissaan kelpo otteita. Treenari on sen suhteen toiveikas.

”Se on tosi hyvässä kunnossa. Hevonen on tehnyt tosi hyviä juoksuja koko ajan. Se on joutunut tekemään töitä kaukaa takaa ja spurttaamaan jostain viimeisestä parista. Odotan, että se yltää kolmen parhaan joukkoon.”

Toisessa Kuuma Cup-karsinnassa Pettersson-Perklénin valmentama Axel Wind palaa pikkutauolta.

”Axel Wind kävi pienessä flunssassa. Se on sellainen hevonen, joka joko laukkaa tai pärjää. Toivottavasti sen kanssa tulisi onnistumisia kesän aikana.”

Viimeisessä Kuuma Cupin karsinnassa lähtö on paperilla tasainen. Yksi mahdollisista voittajista on Pettersson-Perklénin valmentama Dame Lane.

”Dame Lane oli tosi lähellä voittoa jo viimeksi. Kyllä sen pitäisi olla mielestäni voittokamppailussa nytkin. Hevonen on tosi hyvässä kunnossa.”

Kuuma Cupin neljäs karsintakisa ravataan Oulussa 21.5. Loppukilpailu ajetaan 5. päivä kesäkuuta Vermossa 10 000 euron ykköspalkinnolla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi