Teemu Okkolin on Vermon keskiviikkoravien avainhahmo.
Teemu Okkolin on Vermon keskiviikkoravien avainhahmo.Kuva: Anu Leppänen

Toto65-ennakko Vermo: Torpeedo suursuosikkina voittojahdissa

Vermon ravikausi päättyy keskiviikkona.

Vermon ravikauden päätösraveissa Toto65-kierroksen suurimpana suorikkina kilpailee Teemu Okkolinin valmentama 5-vuotias suomenhevosruuna Torpeedo. Alkutalvesta hevonen rakenteli kolmen ykkössijan mittaisen voittoputken, mutta joutui viimeksi tyytymään Jokimaalla kakkossijaan Lorvikatarin jälkeen. Tuolloin Torpeedo kuitenkin laukkasi loppusuoran alkuun mahdollisen voittonsa.

"Meillä oli jo ote keulahevosesta, mutta sitten hevonen vain laukkasi. Ei hevonen ollut vielä tuolloin missään nimessä ainakaan väsynyt. ”, Okkolin summaa viime starttia.

Vermoon Torpeedo arvottiin enintään 15 000 euroa tienanneiden kylmäveristen 2120 metrin ryhmäajoon radalle viisi. Okkolin kertoo olevansa toiveikas menestyksen suhteen.

”Hyvällä mallilla hevonen on ja pirun hyviä startteja se on tehnyt. Ilman muuta uskon hevoseen keskiviikoksi tosi paljon”, hän toteaa.

Vasta 16 starttia urallaan juosseen Torpeedon jatkoon taustavoimat suhtautuvat mielenkiinnolla. Hevonen oli hetken aikaa varsana Okkolinin valmennuksessa näyttäen jo tuolloin lahjakkuuttaan.

”Vahvuus on ehdottomasti tämän juttu. Se oli meillä varsana hetken aikaa ja meni jo silloin hyväntuntuisesti, joten on tämä mielenkiintoinen hevonen tulevaisuutta ajatellen. Kehitetään kilpauraa kuitenkin ihan täysin hevosen ehtojen mukaan”, Okkolin ajattelee.

Pitkät matkat näyttävät isoa roolia keskiviikon Toto65-kierroksella. Kylmäveristen 3120 metrin tasoitusajossa Elan hakee menestysputkelleen jatkoa 60 metrin takamatkalta. Toto65-pelin avauskohteena puolestaan ajetaan lämminveristen 4120 metrin tasoitusajo.

Torpeedo kilpailee Vermossa Toto65-pelin toisessa kohteessa numerolla 5

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi