Vale-Ellin kauden avauskisa päättyi voittoisasti.
Vale-Ellin kauden avauskisa päättyi voittoisasti.Kuva: Kirsi Kantokoski

Toto65-ennakko Vermo: Vale-Elli pikamatkalla Tawaststjernan muistoajossa – "Lähdetään ilman kaveria reissuun"

Pauli Raivion valmentama 5-vuotias Vale-Elli kilpailee suurena suosikkina keskiviikkona Vermossa ajettavassa Tawaststjernan muistoajossa.

Toto65-kierroksen avauskohteena ajetaan perinteikäs Tawaststjernan muistoajo 5-vuotiaille kylmäverisille 10 000 euron ensipalkinnolla. Hyvästä ykköspalkinnosta huolimatta lähtö keräsi viivalle vain viisi osallistujaa, joista suursuosikin aseman saa Pauli Raivion tähtivarsa Vale-Elli. Kauden avausstartissa ori purjehti Seinäjoella ylivoimaiseen voittoon.

”Ennen Seinäjokea minulla oli epävarma olo, kun alla oli pitkä treenitauko. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja startin jälkeen asiat ovat menneet suunnitellusti”, Raivio kertoo.

Tawaststjernan muistoajon jälkeen Vale-Elli kilpailee St Michel -viikonloppuna ajettavassa Varsakunkku-finaalissa.

”Starttiväli sinne on puolitoista viikkoa. Tästä saadaan samalla hyvä valmisteleva startti sitä lähtöä ajatellen”, Raivio ajattelee.

Vermossa 1620 metrin ryhmäajona ajettavaan koitokseen Vale-Elli arvottiin radalle neljä. Ykkösradalta matkaan avaa Härmän 5-vuotislähdössä hyvällä kirillä kakkoseksi noussut Metsärinteen Pommi.

”Sen kiriä Härmässä täytyy kunnioittaa. Vale-Ellin luulen tekevän keskiviikkona hyvän juoksun. Se on aika samanlainen kuin isänsä Ellin Sisu, että mennään reippaasti alusta maaliin”, Raivio sanoo.

Yhden miinusmerkkisen asian kokenut valmentaja kuitenkin heittää ennen keskiviikkoa ilmoille.

”Hevonen ei ole paras mahdollinen matkustaja ja Vermoon tulee matkaa yli 350 kilometriä. Seinäjoella hevonen oli aika rauhallinen, kun Matteus Kevätön oli mukana. Nyt lähdetään ilman kaveria reissuun”, Pauli Raivio päättää.

Vale-Elli kilpailee Vermon Toto65-pelin avauskohteessa numerolla 4. Jackpot-rahaa kierroksella on jaossa 60 000 euroa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi