Vappuäijällä on Mikkelin maililla numero 11, mutta silti Santtu Raitalan ajokki on maltillisesti pelattuna suosikkina kiinnostava tukipilari.
Vappuäijällä on Mikkelin maililla numero 11, mutta silti Santtu Raitalan ajokki on maltillisesti pelattuna suosikkina kiinnostava tukipilari.Kuva Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Mikkeliin: Varmistetaan yksi suurista suosikeista

Mikkelin Toto65-kierros on kovin selväpiirteinen, ja hyvien juoksupaikkojen ravurit keräävät menestystä.

Keulapäässä ravaavat ovat Mikkelissä todennäköisesti vahvoilla. Ideavihjeen toinen varmavalinta tehdään silti takarivistä. Kovasti nousukuntoinen Vappuäijä pääsee poisjäännin myötä lähtemään nopean Kuuselan Wiltterin takaa. Santtu Raitalan ajokki päässee hyvin läpi ja iskee heti kärjen taakse, josta pystyy kirivoittoon.

Huippukuntoinen Tatuari on rivin toinen varmavalinta. Se sai eturivin lähtöpaikan, kun taas kovin haastaja Viulan Voitto joutui piippuhyllyn paikalle. Tatuari on lähellä voittoa tarvittaessa johtavan rinnaltakin, mutta se päässee keulaan.

Kierroksen pankki Demir K.M.E. saa kavereita lapulle, koska peliosuus on jo turhankin iso. Mahdollisia potintekijöitä ovat nopeat hyvien paikkojen Mellby Helios ja Werner Ors sekä nyt kengittä menevä Saonoi.

Tästä kupongille                                                                   

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Mikkeli

Toto65-1: 5, 4, 1, 2, 3 (8, 6)

Toto65-2: 6 Tatuari (12, 8)

Toto65-3: 2, 1, 6, 4 (11, 7)

Toto65-4: 4, 7 (3, 9)

Toto65-5: 11 Vappuäijä (8, 3)

Toto65-6: 7, 2, 6, 4, 3 (5, 1)

5 x 1 x 4 x 2 x 1 x 5 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Petra Kivimaa: Sunnrise Fria (4) veti edellisessä startissa ilmaa, sen startin voi unohtaa.

Veijo Kokkonen: Thelma Hillille (6) Jyväskylän kova radan pinta ei vaan sopinut...toivotaan, että ratamestari piikittäisi tällä kertaa pinnan sellaiseksi, että tupse käy.

Isto Kuisma: Nemea Memo (11) parantaa pikkuhiljaa otteita, odotetaan kärkikahinoihin.

Lähtö 3

Isto Kuisma: Sally Tie (2) avaa hyvin, puristusta kaivattaisiin edelleen lisää.

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (5) oli viimeksi hankalalla lähtöpaikalla ja juoksi 5. sisällä. Jäi lopussa väsyvän taakse ja päästyään kääntämään pujotteli samaan rintamaan 5. ja 6. sijoittuneiden kanssa samalla kokonaisajalla. Nyt sisältä avataan kovaa, toivottavasti saadaan hyvä paikka kärjen tuntumassa.

Lähtö 6

Christa Packalén: Que Talin (11) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen. Kärsii kovasti takarivin paikasta, ja menestyminen voi olla sieltä haastavaa. Tavan kärryt, muuten ei muutoksia.

Lähtö 7

Christa Packalén: Kiikku's Cashierilla on treeneissä kaikki ollut normaalisti. Otetaan nyt kaikki kengät pois ja yritetään saada hyvä tulos, kun tarkoitus olisi astuttaa tämä nyt kesällä. Muuten ei muutoksia.

Lähtö 9

Jyrki Jauhiainen: A Rm (2) lähtee hyvin, viimeksi sisältä lähti kaksi hevosta paremmin, sai lopussa myöhään tilaa, voimissaan kolmas maaliin. Nyt hyvä paikka, ja odotan sijoitusta ainakin toton tuntumaan.

Emma Väre: Stonecapes Victor (5) tuli viimeksi tosi rehdisti maaliin saakka, ja olin oikein tyytyväinen. Tuntuu kotona koko ajan vaan paremmalta, matka sopii ja paikka ok.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi