Amazing Player ja Jarmo Saarela nähdään tulevana lauantaina Kaustisella.
Amazing Player ja Jarmo Saarela nähdään tulevana lauantaina Kaustisella.Kuva: Anu Leppänen

Toto75-ennakko Kaustinen: Amazing Player jahtaa finaalivoittoa

Lämminveristen hopeadivisioonafinaalissa riittää mielenkiintoa lähtökiihdytyksestä alkaen.

Amazing Player sijoittui viime lauantaina ajetuissa Suur-Hollola-ajon karsinnoissa neljänneksi jääden ensimmäisenä omasta karsinnastaan sunnuntaina ajetun finaalin ulkopuolelle. Hevosella olisi ollut mahdollisuus osallistua lauantaina ravien viimeisenä lähtönä ajettuun B-finaaliin, mutta valmentaja Irina Sarin jätti tuon mahdollisuuden käyttämättä.

”Olin jo etukäteen päättänyt, että tuona viikonloppuna startataan vain kerran, ellei paikka olisi auennut sunnuntaina ajettuun finaaliin. Tämä Kaustisen finaalilähtö painoi jo mielessä”, Sarin kertoo.

Hopeadivisioonafinaalissa Amazing Player pääsee matkaan radalta kolme. Lähdön kiihdytys on huippumielenkiintoinen, kun sisäpuolelta matkaan avaavat Callela Ikaros ja Marlon Boko.

”Hyviä hevosia on vastassa, mutta lähtöpaikka on onneksi meillä hyvä. Olin Suur-Hollola-ajon karsinnassa nähtyyn suoritukseen ihan tyytyväinen, mutta kovassa lopetuksessa ei vain ehditty kolmen parhaan joukkoon”, Sarin juttelee.

Valmentaja näkee Amazing Playerin kilpailevan edelleen hyvässä kunnossa, mutta lähdöt ovat kevään voittotehtailun jälkeen koventuneet huomattavasti.

”Ehkä Aimokin oli silloin vielä pikkuisen parempi, mutta on se vieläkin ihan hyvässä iskussa. Olen Kaustisen reissun suhteen ihan luottavainen, ja toivon sijoitusta kolmen parhaan joukossa.”

Amazing Player juoksee Kaustisen ravien lähdössä 11, joka on Toto75-pelin päätöskohde.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi