Toto75-ideavihje Forssa: Kimmo sytyttää tähden
Staro Moschino on rohkeimmille pelureille oiva idea.Kuva Roosa Lindholm.

Toto75-ideavihje Forssa: Kimmo sytyttää tähden

Jackpot+-kierroksella voidaan saada vain yksi täysosuma ja sitä kautta tuplajackpotin laukeaminen. Joka tapauksessa jaossa on 75 000 euroa ylimääräistä. 

Staro Moschino on päivän paras ideahevonen maltillisella kannatuksellaan. Sen kohdalla etsittiin uutta nousua viime vuoden komeetan Kimmo Aholan avulla. Kuopion kilpailu oli ensimmäinen startti Aholan valmennuksesta, ja tuo kilpailu herätti suuria lupauksia tulevasta. Staro Mochino oli johtavan takana koko matkan hienon näköinen, mutta kiritilaa ei tullut koskaan. Roberto Diver nappasi keulasta ykkössijan, ja kilpailu oli muutenkin hyvätasoinen. Tilaa saadessaan Staro Moschino olisi pystynyt kirimään ykköseksi. Tänään rima on todella korkealla, mutta mikäli juoksussa pidetään tasaisen reipasta tempoa, pystyy Staro Moschino yllättämään pelikansan.  

Peanuts hakee tammalähdössä paluuta voittokantaan. Kiri viimeksi Seinäjoki Racessa oli alle 10-vauhtinen, joten vireen puolesta hevosen pitäisi olla keulasta erittäin lähellä voittoa. Sinne tamma todennäköisesti myös pääsee, sillä Anne Kankaan viesti hevosen nousuvireestä tuskin saa pitkällä matkalla kilpakumppanit vastaamaan suosikille. Toki sekin on mahdollista, jolloin tilanne ykkössijan suhteen tietenkin vaikeutuu selvästi. Luotetaan kuitenkin, että Peanuts saa kunnioitusta kilpakumppaneilta.

Uncia alisuoritti ennen tuoreinta kisaa, vaikka sijoitukset olivatkin sinällään hyviä. Oulun karsinnassa oli vihdoin toinen ääni kellossa. Uncia marssi itseluottamusta uhkuen keulan rinnalta ykköseksi. Samalla se lunasti kovimmalla kilometriajalla paikkansa finaalista. Mikäli hevonen pitää tasonsa tai parantaa vielä otteitaan, se pystyy haastamaan EL Houdinin ja kumppanit. Takaa ei missään nimessä ole helppoa nousta kärkeen, mutta kisassa saatetaan nähdä värikäs juoksunkulku. Pitkä maalisuora on eduksi Uncialle, joten kokeillaan sitä toisena ideavarmana haastavalla kierroksella. Kokonaisuutena tämän vuoden Pilvenmäki Special on huipputasainen kilpailu, joten toinen vaihtoehto on ottaa lapulle lähes koko tusina.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi