Elian Web juoksee kultadivisioonassa. Kuva. Anu Leppänen
Elian Web juoksee kultadivisioonassa. Kuva. Anu Leppänen

Toto75-multijackpot Rommessa sunnuntaina: ”Tuntunut aivan huippuhyvältä”

Rommen pääsiäissunnuntaina jaetaan Toto75-kierroksella jackpotrahaa ainakin 485 000 euroa. Huippukohteissa on paljon suomalaisia mukana. Team Melkko & Sorosen Elian Web sai Janne Sorosen kehut treenien jälkeen.

Nina Pettersson-Perklénin valmentama ja Ulf Ohlssonin ajama Knowwhentohold’Em ja Roni Paldanin Power Blaster kärryillään Mika Forss starttaavat Klass I:ssä. Marko Korven Greta Journey kisaa Klass II:ssa.

Henna Halme ajaa Pettersson-Perklénin Be The Onea ja Elias Strandberg Melkko & Sorosen Love No Painia nuorten ohjastajien Diamantstoetissa.

”Love No Pain meni hyvin jo viime vuonna, mutta on mennyt vielä paremmin tänä vuonna. Lähtörata 13 ei ole huonoimpia näissä 15 hevosen autolähdöissä. Viimeksi tamma voitti johtavan rinnalta, mutta se on parempi selkäreissulla. Odotukset ovat hyvät, jos vain juoksu onnistuu. Hyvän juoksun jälkeen tamma kirii kovaa. Varusteisiin ei tule muutoksia”, Janne Soronen kertoi.

Petri Salmelan Kaptah juoksee hopeadivisioonassa, vastassa ovat kovavireiset Robert Berghin Vikens High Yield ja Timo Nurmoksen Cab Lane. Markku Niemisen Joseph Boko, Veijo Heiskasen Zizou ja Melkko & Sorosen MAS Capacity nähdään pronssidivisioonassa.

”MAS Capacity teki viimeksi aivan käsittämättömän hienon juoksun. Lähtö uusittiin, ja hevonen löi päänsä puomiin, kun auto hidasti vauhtia nopeasti. Hyväksytyssä lähdössä hevonen ei sitten mennyt puomiin, laukkasi ja tuli sen jälkeen hienosti kolmanneksi. Toivotaan, ettei hevonen enää muistele viimekertaisia tapahtumia. Lähtöpaikka vie nyt suurimmat toiveet, vaikkei hevonen ole juoksuriippuvainen. Hyvään sijoitukseen olisimme nyt tyytyväisiä. Varusteet eivät muutu”, Soronen sanoi.

Elian Web, Björn Goopin Nadal Broline ja Mika Forssiin ajama Selmer I.H. starttaavat kultadivisioonassa. Pasi Aikion Who’s Who palaa pitkältä tauolta, ja Coin Perdu kilpailee jälleen kultadivisioonassa.

”Elian Web oli jo viimeksi tosi hyväntuntuinen ennen starttia. Kova avaus, osan matkaa kuolemanpaikalla, ne huomioiden Eetu teki oikein hyvän esityksen. Se tsemppasi hyvin. Ajoin tiistaina Eetulla, ja se tuntui todella hyvältä. Se oli samantuntuinen kuin aiemmin, kun se oli huippukunnossa. Rommessa saatetaan yrittää keulaan, kun paikka on hyvä. Johtopaikalta se on tehnyt parhaat juoksunsa. Viimeksi mentiin ilman kenkiä, mutta nyt laitetaan kevyet alumiinit alle. Se on ehkä paras balanssi Eetulle. Hyvillä fiiliksillä lähdemme matkaan”, Soronen kertoi.

Kylmäveristen DubbelCupen-finaali on yksi Rommen helmistä. Månlykke A.M. on suosikki, mutta vastus on multijackpotkierroksella huippuluokkaa.

Rommen Toto75-kierros sunnuntaina käynnistyy klo 17.20.

Tästä Toto-kohteisiin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi