Toto75 tiistaina Jägersrossa: Kirkastaako Very Kronos hopeasijat kullaksi
Very Kronos kuuluu Hugo Åbergs Memorialin suosikkeihin. Kuva: Anu Leppänen

Toto75 tiistaina Jägersrossa: Kirkastaako Very Kronos hopeasijat kullaksi

Keskikesän vauhtijuhla Hugo Åbergs Memorial juostaan tiistaina Jägersrossa. Sen voittaja kuittaa 1,609 miljoonaa kruunua eli 1000 kruunua jokaiselta juostavalta metriltä. Svante Båthin valmentama Very Kronos pääsee matkaan parhaalta lähtöpaikalta kakkosradalta. Tiistaina pelataan myös Toto75-peli.

Very Kronoksen tämän vuoden voittosarake näyttää vielä nollaa. Paralympiatravetissa Åbyssä se oli kakkonen samoin Norrbottens Stora Pris -lähdössä Bodenissa. Nyt voisi olla voiton vuoro.

”Lähtörata on hyvä, mutta se tarkoittaa myös sitä, että siitä pitää lähteä kovaa ja ennen kaikkea ravia. Very Kronos on näyttänyt myös nopeutensa ja keulapaikka olisi luonnollisesti paras juosta. Mutta hevonen tulee myös muilla juoksuilla”, Svante Båth kertoi Kanal75:n haastattelussa.

Paralympiatravetissa Very Kronos ei pystynyt ohittamaan Delia du Pommereuxia. Bodenissa Whos’s Who tuli aivan viime metreillä hirmuisella vauhdilla ohi. ”Bodenissa esitys oli tosi hyvä, silloin vain parempi hevonen tuli ohi. Olimme tosi tyytyväisiä Very Kronokseen myös silloin”, Båth jatkoi.

Pasi Aikion valmentama Who’s Who kilpailee ensimmäisen kerran mailin matkalla. Ykkösradalta sen on nyt näytettävä myös lähtönopeutta. ”Who’s Who osaa kyllä mennä kovaa, sen se on osoittanut. Pystymmekö lähtemään ykkösradalta riittävän kovaa, sitä en pysty sanomaan. Paikka on kuitenkin hyvä, samoin odotukset”, Örjan Kihlström kertoi ATG:n iltapäivälähetyksessä arvoituksellisesti.

Kotiradan Upstate Face voi olla kisan musta hevonen. Se pääsisi voittosummansa puolesta vielä hopeadivisioonaan. Maili on jo taittunut aikaan 09,5a. Finlandia-ajon voittaja Hickothepooh oli kymmenes hevonen, joka sai kutsun Åbergs-kisaan. Kun lähtöradat arvottiin tiistairavien yleisön toimesta, niin norjalaishevonen sai radan 10. Italialaisomistuksessa kilpailevat Alrajah One ja Cokstile lähtevät eturivin uloimmilta paikoilta.

Breeders Course 3 years old 2021 Second Final -kisan voittaja saa 700 000 kruunua. Lähtö ajetaan Toto75-pelin neloskohteena. Elitloppet-viikonvaihteen finaalin kärkikaksikko Love You Too-Cash Maker sai takarivin lähtöpaikat. Dion Tesselaarin Lucky Steel ja Alessandro Gocciadoron Colibri Jet ovat radoilla 1 ja 2.

Jägersron tiistain Toto75-peli käynnistyy klo 20.20.

Tästä toto-kohteisiin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi