Toto86 Bodenissa keskiviikkona – Makethemark palaa voittokantaan
Petri Salmelan tallista kilpailee 20 hevosta Bodenissa keskiviikkona. Kuva: Anu Leppänen

Toto86 Bodenissa keskiviikkona – Makethemark palaa voittokantaan

Petri Salmelan talli on isossa roolissa, kun keskiviikon Toto86-pelin kesäkiertue matkaa Bodeniin. Illan päälähtönä ajetaan Scandal Plays Minne, jossa Salmelan Makethemark on suosikki.

Ulf Ohlssonin ajama Makethemark starttaa 2140 metrin matkalle seiskaradalta. Se on vahvasti tulossa, ja kauden avausvoitto on lähellä. ”Makethemark menetti viimeksi heti metrejä laukkaavan hevosen vuoksi ja sai vielä sen jälkeen huonon selän. Ori tuli päätöskierroksen vahvasti ja tuli täyttä vauhtia maaliin. Nyt on kaksi starttia alla, ja huippukunto alkaa löytyä. Varusteisiin ei tule muutoksia”, Salmela kertoo. ”Bodenin jälkeen käydään hevonen läpi ja katsotaan, että kaikki on kunnossa. Sen jälkeen mietitään ehkä kovempia tehtäviä.”

Salmelan tallista kisaavat myös Hesiod ja Cupido Sisu päälähdössä. ”Hesiod on hyvässä kunnossa, mutta pystyy tuskin lyömään Selmer I.H:ta ja Makethemarkia. Rahasija on hyvä tavoite. Se ei ole riittävän nopea ykkösradalta. Cupido Sisu olisi nopea startista, mutta sillä on takarivi. Jos se saa hyvän juoksun, se taistelee kolmos-nelossijasta.”

Ari Aatsingin tallin Stay Alert ja Top Of The World juoksevat myös Bodenin kovassa lähdössä. Samu Sundqvistin Selmer I.H:n ja Robert Berghin Mindyourvalue W.F:n uskotaan olevan Makethemarkin kovimmat vastustajat.

Toto86-pelin avauskohteessa juoksee Salmelan Leave Your Sox On. Se lähtee selkeänä suosikkina staryermatkalle. ”Hevonen sai kovemman harjoituksen perjantaina, ja kaikki vaikuttaa hyvältä. Lähtö näyttää sopivalta, ja uskon, että pitkä matka sopii sille. Mika (Forss) kehui hevosta kovasti Färjestadin startin jälkeen”, Salmela sanoo.

Ladybug Lara on yksi suosikeista tasaisessa kakkoskohteessa. ”Tamma tekee varmoja suorituksia koko ajan ja on kunnossa. Jos juoksu takarivistä onnistuu, niin se on korkealla”, Salmela uskoo.

Robert Berghin Fifty Cent Piece on 4-vuotislähdön jättisuosikki Toto86-pelin neloskohteessa. Se voitti Stosprintern-kisan heinäkuun alussa. Salmelan Amperage Hanover ja Hector Sisu ovat vastassa.

Salmelan M.T. Oberon on hyvä pelikohde vitoskohteessa. ”Sitä on hoidettu viime startin jälkeen, Se tuntui perjantain hiitissä paremmalta kuin koskaan”, Salmela sanoo.

Bodenin Toto86-kierros käynnistyy keskiviikkona klo 20.20.

Tästä toto-kohteisiin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi