Björn Goop on Somethingroyalin valmentaja ja ohjastaja. Kuva: Anu Leppänen
Björn Goop on Somethingroyalin valmentaja ja ohjastaja. Kuva: Anu Leppänen

Toto86 keskiviikkona: Onkel Investin tamma suosikkina

Onkel Investin kasvattama ja omistama Somethingroyal starttaa keskiviikon Toto86-pelin neloskohteessa vain kahden startin kokemuksella. Björn Goop ajaa ja valmentaa 3-vuotiasta tammaa.

Somethingroyal kilpaili Örebrossa syyskuun puolivälissä ja haki johtopaikan alkumatkalla. Se tuli märällä radalla päätöspuolikkaan 1.10-vauhtia ja viiletti ykköseksi. Esitys lupaa hyvää. Solvallassa on vuorossa hevosen ensimmäinen autolähtö. Tallitietojen mukaan Somethingroyalilla ajetaan vielä ennen raveja autolähdön harjoitus.

Åby toimii Solvallan rataparina keskiviikkona. Göteborg kerää hevosia myös Norjasta ja Tanskasta. Avauskohteessa. voitokas norjalainen Run To You kiertää takarivistäkin voittotaisteluun. Erlend Rennesvik toimii kuskina.

Toto86-pelin vitoskohde on Åbyssä ajettava stayerlähtö. Siinä tanskalaiset ovat vahvoilla. Flemming Jensenin tammaderbyn sankaritar Eenymeenyminymoe omaa kovan kapasiteetin. Toinen tanskalainen Dortmund kuuluu myös pelihevosiin. Valmentaja Marc Baek Nielsen uskoo lujasti hevoseensa ATG:n haastattelussa. ”Dortmund on parempi kuin koskaan, ja pitkä matka sopii. Se oli todella hyvä viimeksi voittostartissa. Ruuna on kilpaillut Ruotsissa aiemminkin. Vuosi sitten se voitti Jägersrossa stayerlähdön 75-raveissa.”

Lisää tanskalaismenestystä on luvassa 86-pelin seitsemännessä kohteessa. Jeppe Juelin Down Town Girl on voittanut 9 kertaa 12 kilpailusta. Takarivi maililla tuo toki haasteita, mutta Down Town Girlin loppukiriin luotetaan.

Jo ennen 86-kohteita on luvassa hienoa urheilua, kun molemmilla radoilla ajetaan 2-vuotislähdöt. Åbyssä juostaan huutokaupoissa myytyjen kisa, jossa voittaja saa 250 000 kruunua. Solvallassa ajetaan Breeders’s Crown, jonka paras palkitaan 175 000 kruunulla. Solvallassa nähdään Riina Rekilän Tetrick Wania, Isto Kuisman Suomeen ostama Beat It ja Petri Salmelan Joy Sisu.

Keskiviikon Toto86-kierros starttaa kello 21.30

Tästä toto-kohteisiin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi