Totopelaajien superlauantai

Totopelaajien superlauantai

Tänään ilmestynyt 7 oikein -lehti on totopelaajan luottokumppani. Lehdestä löytyvät vihjeet, tallikommentit ja lähtölistat Suomen totoraveihin keskiviikosta tiistaihin.

64-sivuisessa lehdessä on mukana kuudet naapurimaan ravitapahtumat lähtölistoineen. Vihjeet tarjoillaan tutusti keskiviikon Toto86 Xpress -kierrokselle sekä lauantain T75-peliin.

Vuoden 2021 viimeisiä raviviikkoja viedään. Totopeleissä riittää mielenkiintoa, sillä superlauantaita isännöivät Oulun Äimärautio sekä Turun Metsämäki. Toto75:n täysosumille on jaossa puolen miljoonan euron jackpot. Pelaajien lisäksi myös kaviouran sankarit palkitaan superlauantaina tavallista antoisammin. Molempien ratojen kymmenen totolähdön yhteenlasketut palkintorahat ovat 280 000 euroa, kun ne normaalisti 75-ravien 12 lähdössä jäävät alle 100 000 euron.

Keskiviikkona Vermon Toto65-ravit käynnistävät Veikkauksen ilmaisen Toton joulukisan, jossa pelataan tällä viikolla keskiviikon Toto65-kierros, torstain ja perjantain Toto5-kierrokset sekä lauantain Toto75-kierros. Lue lisää täältä.

Porin ravikausi päätellään sunnuntain Toto5:lla. Kaustinen ja Kouvola toimivat Magic Mondayn areenoina ja Teivossa ajetaan tiistaina jokaisessa sarjassa 2000 euron ykköspalkinnosta.

Ruotsissa ektrarahaa on 700 000 euron verran tarjolla sunnuntain Grand Slam T75-kierroksella Gävlessä.

Muistathan, että kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi