Väliviikollakin riittää ravitapahtumia

Väliviikollakin riittää ravitapahtumia

St Michel -viikonlopun jälkeen odotetaan jo Kuninkuusraveja, mutta ennen niitä on vuorossa monet mielenkiintoiset ravit. Tämän viikon 68-sivuinen 7 oikein -lehti sisältää yhdeksät kotimaan ravit sekä pelilistoja Ruotsin pääpeleihin.

7 oikein -raviviikko alkaa Vermon Toto65-raveilla, ja tarjolla on pieni jackpot. Kolmevuotistähti Corazon Combo on kotimaassa tappioton ja hyvin todennäköisesti jatkaa myös tämän illan jälkeen.

Torstain ravitarjonnasta vastaa Seinäjoki, ja perjantain pääravit ovat Vieremällä, jossa päälähtönä on 4-vuotiaiden Einari Vidgrénin Muistoajo. 15000 euron ykköspalkinnossa on tiukimmin kiinni Shackhills Twister. Kakkosravit ajetaan Turussa.

Pihtiputaan lauantain päiväravit peruttiin hevospulan takia. Joensuun Toto75-kisoihin tuli melko hyvin hevosia, vaikka Joensuu-ajossa ja Kuusivuotiskunkussa pientä verenvähyyttä onkin. Niiden lisäksi kymppitonnin ykköspalkinto on Cartivet Meetingin finaalissa.

Sunnuntaina ajetaan kesäradoilla, kun Lapua aloittaa ja Riihimäki jatkaa. Maanantaina ravataan Rovaniemen Mäntyvaarassa ja tiistaina Mikkelissä.

7 oikein -lehdessä on myös aina lähtölistat Ruotsin päivän pääpelin kohdelähtöihin keskiviikosta sunnuntaihin, silloin kun pelit ovat raveihin. Axevallassa ajetaan kolmipäiväinen Stochampionat-viikonloppu. Lauantain Toto75-pelissä on muhkea 2,2 miljoonan euron jackpot.

Näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain Toto75- sekä alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi