Vaskikello kutsuu Käpylä Grand Prix'in

Vaskikello kutsuu Käpylä Grand Prix'in

Uusi 7 oikein -viikko on käsillä, kun lehti ilmestyi tänään 64-sivuisena.

Keskiviikkoillan Toto65-kierrosta isännöi totutusta poiketen Forssa. Vermossa valmistaudutaan yhteen syksyn päätapahtumista, sillä lauantaina on ohjelmassa hienotasoinen Käpylä GP. Hevoset saapuvat Käpylän vanhan vaskikellon kumahdellessa 2620 metrin tasoitusajoon. Lähtö on kahden paalun voimainkoitos. Perusmatkalla reissua tekee muun muassa sensaatiomaista kautta juokseva Unique Creation, joka on raju vastus viereltään voltin kolmosradalta lähtevälle Run And Repeatille. Celsius Evo on sekin vahvassa kisavireessä. 20 metrin takamatkalta starttaava An-Dorra on kovan haasteen edessä paaluhevosia vastaan.

Lauantaina nähdään myös Willow Priden ja Stonecapes Queilan milenkiintoinen kohtaaminen Toto75:n avaavassa kohteessa. Vermossa on paikalla myös edustava joukko parhaita suomenhevostammoja. Oriit ja ruunat ottavat myös mittaa toisistaan omassa lähdössään, jossa vielä tappiotonta kautta tekevä Pauhis yrittää karata Morisonilta, Nylandilta ja Sheikiltä.

Magic Monday ravataan Joensuussa ja Lahdessa.

Ruotsissa on tarjolla tänään yli 1,9 miljoonan euron jackpot, kun Toto86 Express -lähdöt juostaan tiivistahtisesti Jägersrossa ja Solvallassa. Viikonlopun Toto75-kierros ravataan Oslon Bjerkessä.

Löydät 7 oikein -lehdestä käsiohjelmatiedot, vihjeet sekä tallikommentit kaikkiin kotimaan raveihin keskiviikosta tiistaihin.

Ruotsin pääravien osalta käsiohjelmasivut löytyvät keskiviikosta sunnuntaihin sekä vihjeet keskiviikon Toto86- ja lauantain Toto75-kierroksille.

Muistathan, että kätevä digilehti sisältyy kaikkiin 7 oikein ja Hevosurheilu-lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi