Vauhdilla St Micheliin

Vauhdilla St Micheliin

Ennen Mikkelin vauhtiviikonloppua on kotimaassa runsas ravitarjonta, kun sekä keskiviikkona, torstaina että perjantaina ajetaan kahdella paikkakunnalla totoravit.

Vermon Toto65-ravien kanssa samaan aikaan ravataan Pihtiputaalla. Torstaina Poriin pelataan myös Toto65:ttä, ja Jazz-viikon ravit alkavat jo klo 16.30. Suonenjoella ajetaan perinteiset Mansikkaravit.

Perjantain tarjonnan aloittaa Turku Toto5-raveillaan, ja hieman myöhemmin pyörähtävät käyntiin Härmän Power Parkin kilvanajot.

Mikkeli tarjoaa komean kattauksen kaksipäiväisissään. Vaikka lämminveriset ovatkin pääosissa, myös kotimaisen rodun valiot suuntaavat Etelä-Savoon. Lauantain Suurmestaruusajossa oriit viimeistelevät kuninkuusravivirettään, ja tammojen vuoro on sunnuntaina, jolloin ajetaan myös 5-vuotiaiden Varsakunkku-finaali. Sunnuntain Toto75:ssä on 70 000 euron jackpot.

Sunnuntaina ajaa myös Kurtakko. Radan kauden ainoissa raveissa on yhdeksän totolähtöä ja kaksi ponilähtöä.

Oulun Äimäraution ravikausi jatkuu maanantaina, ja tiistaina ratkeaa Teivossa perinteikäs Martti Keskinen Ajajamestaruus.

Katso kaikki käsiohjelmatiedot, vihjeet ja tallikommentit tällä viikolla 76-sivuisesta 7 oikein -lehdestä, jossa myös lähtölistat Ruotsin päivän pääpelin kohdelähtöihin keskiviikosta lauantaihin. Sunnuntaina Ruotsin GS75 pelataan Jägersron laukkakisoihin.

Näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja sunnuntain Toto75-raveihin sekä alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi