Peliehdot ovat kuninkuusraviviikonlopun pääpeleissä kohdillaan.
Peliehdot ovat kuninkuusraviviikonlopun pääpeleissä kohdillaan.Kuva: Anu Leppänen

Veikkaus tekee poikkeuksen: 187 863 euron jackpot sittenkin jakoon jo lauantaina

Forssan kuninkuusravien molempien päivien T75-pelissä on nyt lisärahaa jaossa.

TotoTV:n lähetyksessä jännitettiin koko tiistai-ilta, toteutuvatko kaikki voittoluokat Jägersron ylimääräisellä 75-kierroksella. Se olisi tarkoittanut viime lauantaina Joensuussa syntyneen harvinaisen tupla-jackpotin menoa jakoon kuninkuusravilauantaina. Veikkauksen nykykäytäntö on, että Suomessa syntyvä jackpot jaetaan ensimmäisenä sellaisena lauantaina, kun Ruotsissa ei ole jackpotia.

Studiossa jouduttiin kuitenkin pettymään, kun Ruotsin 5 oikein -tulokset jäivät voitto-osuudetta ja lauantaille syntyi jackpot. Keskiviikkona Veikkauksessa kuitenkin päätettiin tehdä poikkeus ja pistää myös Suomen jackpot lauantaina jakoon.

"Jackpotin siirtymistä saatiin jännittää Jägersron kierroksella viimeiseen osalähtöön asti. 5-oikein voittoluokka jäi niin täpärästi jakamatta, että päätimme tehdä Kuninkuusravien kunniaksi poikkeuksen ja asettaa jackpotin myös kunkkarilauantain Toto75-peliin. Viikonlopun kunkkareista tulee huikea tapahtuma", tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna hehkuttaa Veikkauksen tiedotteessa.

Lauantaina Forssan T75-peli sulkeutuu kello 15. Sunnuntain T75-pelissä on 70 000 euron ennalta asetettu jackpot. Silloin peliaika päättyy kello 14.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi